|
|
|
Information |
BKA'nin anasayfasina girip, bir tiklamaniz bilgisayarinizin sagligi acisindan yararli olacaktir !
Ab sofort ist eine Überprüfung ihrer Rechner auf Befall mit der Schadsoftware "DNS-Changer" mit Hilfe der Webseite www.dns-ok.de möglich. Mit dieser Internetseite, die gemeinsam von der Deutschen Telekom, dem BSI und dem BKA zur Verfügung gestellt wird, sollten Internetnutzer ab sofort prüfen, ob ihr System mit dem Schadprogramm "DNS-Changer" infiziert ist. Das BSI empfiehlt allen Internetnutzern, eine Überprüfung des eigenen Rechners vor dem 08. März 2012 vorzunehmen.
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Information |
Ihre DNS Konfiguration ist korrekt

----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Information |
benimkinin de seninkinden asagi kalir yanı yok yani..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Information |
bendede seninki gibi cikti  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Information |
Ablacim sadece linke tikliyon kocaman önünde yazio pcde sorun varmi yokmu diye www.dns-ok.de ----- hepimiz 1938 den beri öksüzüz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Information |
sorry millet,yoktum.....geldim
bunun haberi birkac hafta önce cikmisti hatta, almanya capinda iste tehlikeli su,bu virüsü var....sizi yakalayip,yakalamadigini görmeniz,emin olmaniz icin suradan kontrol edin diye ! hepsi bu yani.....
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Information |
siyah saci olan herkes zaten bka nin takibinde ki.........hehehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Information |
lafo, sadece o virüs girmis mi girmemis mi,ona bakiyor.....hani bazen bazi seyler bazi yerlere girer-cikar,ruhun bile duymaz ya.......o durum yasanmasin diye iste
hahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Information |
bence cok karamsarsin,cünkü bu adres bild gazetesinde de mansetten cikmisti. yani BKA nin böyle bi bokluk yapmasi sikar biraz, yapamaz.Cok genis bir medyaya yayilmisti bu cünkü.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Information |
detaylari bana sorma kiz,ben ne biliim.....dodi nin uzmanlik alani PC ler ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Information |
cok riciler...... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!