84 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 29.05.07, 14:09 Nr.: 1 Antworten

YARDIM!!!!!!!!!!
slm millet,

ben zamaninda bir kac film cektim bilgisayardan dvdye. simdi bazi dvdleri acamiyorum, yani bilgisayara koydummu dvdyi, dosyayi bos gösteriyor nedense:?: komik olan iki tane dvd cesiti varya, dvd-r bide dvd+r->;(farki -r leri bi kere kullanabiliyorsun, r+lari silip yeniden doldusabiliyorsun) dvd-r ler oluyor r+lar olmuyor. cacaba icinizden birinin ayni problemi oldumu ve nasil düzeltti???

Deutsch:
hi leute,

ich kann die letzte zeit keine dvd+r dvd's auf meinen pc abspielen, obwohl die dvds bespielt sind. der ordner ist dann ganz leer ohne irgendwelche daten. komischerweise tritt das problem nur bei DVD+r rohlingen auf, aber nicht bei DVD-R rohlingen. hat jemand ein tip für mich?
0

Beitrag gepostet am 29.05.07, 14:12 @muka Nr.: 2 Antworten

YARDIM!!!!!!!!!!
KORREKTUR:
Zitat:
cacaba

acaba yani
0

Beitrag gepostet am 01.06.07, 00:53 @alaturka85 Nr.: 3 Antworten

YARDIM!!!!!!!!!!
hey danke mann!!! sagol kardes aklima iyi birsey getirdtin. önceden oynuyordu pcde die cds also kann es nicht am laufwerk liegen. ama yazdigin gibi nero 6.0 dan 7.0a gecdim, ondan beri oynamiyor-sayende aklima geldi. tam olarak ne yapmam lazim neroda simdi, bi bilgi verebilirsen sevinirim kardes...
0

Beitrag gepostet am 01.06.07, 00:53 @alaturka85 Nr.: 4 Antworten

YARDIM!!!!!!!!!!
Zitat:
cds

dvds yani
0

Beitrag gepostet am 01.06.07, 01:00 @alaturka85 Nr.: 5 Antworten

YARDIM!!!!!!!!!!
ok kardes ben onu cikaririm, bilgilerin icin tskler tekrar, isime baya yaradi :)
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

YARDIM!!!!!!!!!!