|
|
|
Youtube |
Youtube Videolarini nasil kendi Profilime yükleyebilirim?
Tesekküerler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Youtube |
ZITAT:
Zitat:Youtubeden nasil clip ekleniyor Antworten
Selam arkadaslar
Bazi arkadaslar youtubeden nasil clip eklendigini bilmiyorlar, ondan sizlere anlatmak istedim nasil oldugunu. Bakin simdi. Ister ziyaretci defterine ister foruma ister space sinize eklemek istediginiz youtubedeki clipin linki kopyaliyorsunuz. Ondan sonra Youtube yaziyor mesela forumda asagida sag tarafda oraya tikliyorsunuz. ondan sonra cevap yazilan yerde bu cikiyor (youtube)(youtube) oraya kopyaladiginiz clipin linkini ekliyorsunuz. simdi arkadaslar komple eklemiyorsunuz. mesela bu adressi kopyaladiniz eklemek istiyorsunuz //www.youtube.com/watch?v=lNi2S8LhjKE. ondan sonra youtube yazan yere ekliyorsunuz komple eklemiyorsunuz sadece en son yazilari ekliyorsunuz. //www.youtube.com/watch?v=lNi2S8LhjKE siyah isaretledigim yazilari ekliyorsunuz sadece.
bu kadar
Saygilarla, Ferdi25 |
buyur.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Youtube |
ferdinin forumuna bakarsin kardes -----
_-_-_B_-_-_U_-_-_R_-_-_A_-_-_K_-_-_  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Youtube |
komple kopyalama diyorsunda nereden itibaren eklicemiz yeri yazmamissin ? Yada ben anlamiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Youtube |
da dann diesen link einfügen...also das was nach dem = steht, markieren und auf youtube klicken (unten rechts) -----
TurkBase MAFIA  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Youtube |
video hemen gelmiyor degilmi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Youtube |
yani orada beyaz bir yer acildi video yeri ama video yok ??????????? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Youtube |
hayir video falan yok , bak ben bu adresi //www.youtube.com/watch?v=Scr79N9fkVk oraya ekledim sonra markieren yaptim ondan sonra kenarda youtube yaziyor oraya bastim sonra speichern yaptim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Youtube |
bak...
1. mein profil
2. meine seite...BEARBEITEN
3. auf der weißen seite nach dem gleichzeichen den link einsezten...mesela von //www.youtube.com/watch?v=PxFdssPfcOk setzt du nur das ein PxFdssPfcOk
4. diesen link (PxFdssPfcOk) markieren
5. auf das kästchen klicken wo YouTube draufsteht
6. ganz unten auf speichern
das müsste dann klappen...kontrolliere nochmal deine schritte -----
TurkBase MAFIA  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Youtube |
sabahtan beri neden bunu demiyorsun kardesim  cok cok sagol yaaaa umarim busefer olur, sana bir cay ismarliyayim yaaaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Youtube |
ARKADASLAR ARTIK YAZMANIZA GEREK KALMADI TORTELLINI KARDESIN YARDIMIYLA OLDU  TESEKKÜRLER KARDES |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!