73 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 14.01.10, 14:40 Nr.: 1 Antworten

Browsersorunlari: IE und Mozilla
Merhaba,
1 haftadir notebook'ta sorun yasiyorum: Brwoserlerin her ikisinde de - Internet Explore (IE) r ve Mozilla Firefox (MF) - internete girdigimde islemlerimi yapamiyorum.

Örnegin IE Penceresi actigimda, tam URL-Adresini verirken pencere sürekli kapaniyor, takiben ekran donuyor. Sorunuma yardimci olabilen arkadaslar varmi aramizda? Varsa yardigimizi rica ediyorum.

IE olmuyorsa "demokraside careler tükenmez" misali MF kullayim dedim. Bu defa internet üzerine yaptigimiz istatisik saflalarimi actigimda, print olmuyor. Bombos sayfa cikiyorum. Benim PC/ Printer bozuk düsüncesi ile ekipten bir elemanin PC sindne print yapmayi denedik... onda da ayni vaka!

Her iki soruna yardim ariyorum... imdadima kosarsaniz memnum kalirim. Simdiden ilginiz icin tesekkür ederim!

0

Beitrag gepostet am 14.01.10, 15:32 @dodiyez-3 Nr.: 2 Antworten

Dodi... das AEG-Verfahren ist das allerERSTE was ich bei Problemen versuche

Ein Trojanar Wie werde ich denn den diesen wieder los?

Uns wozu habe ich hier ein Anti-Virus-Programm?
0

Beitrag gepostet am 14.01.10, 21:24 @dodiyez-3 Nr.: 3 Antworten

Adi neydi.. unuttum.. bir saniye bakayim:

....

Adi "F-PROT Antivirus for Windows" mus ooofffff Nete bile giremiyorum. Baglanti yavas.. MF dan mail yazamiyorum. Ilginc olan: okuyablliyorum, forwardalama veya cevap verme mümkün degil
0

Beitrag gepostet am 15.01.10, 16:59 @dodiyez-3 Nr.: 4 Antworten

Zitat:
yanlasilan bir sey submit yapamiyorsun. Bu da (kanimca) herhangi bir prozess'in internet sayfalarindan "post" edigin inhalt'lari incelemeye calistiginin isareti olabilir...

Bu yazidan bir sey anladiysam DeveTikeni olayim

Zitat:
tavsiyem: diger antivir'i at, sophos'un 30 günlük test programini indir ve yükle... sirkette kullaniyoruz, ben de 8 senedir evde bunu kullaniyorum. gayet iyi..

30 günlük test zugang bitince, verlängern yaparsin.. ben hep öyle yapiyorum
Bu tavsiyeyi anladim. Ama yasak isyerinde kullanmak. Böyle giderse yasaklari ezip gecmek zorundayim

PS: Buranin tüyolarini yavas yavas ögreniyorum. Zitat oldu
0

Beitrag gepostet am 16.01.10, 11:09 @dodiyez-3 Nr.: 5 Antworten

Zitat:
[...] yasalar cignenmek icin vardir

Dodiyez... bunu ben gencligimde söylerdim, saniyorum bir asir gecti bu cümleyi söymeyeli.....

Hey gidi günler hey....
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!