|
|
|
Lütfen help :) Cd brennen yapamiyorum.. |
Ben bir klip hazirladim, ayiptir söylemsi cok güzel oldu  neyse, bir Cd´ye brennen yapayim dedim olmuyor.. Ben Windows Media Player den brennen yapiyorum. Brennen´e tikladigim zaman Info isareti cikiyor ve brennen yapamiyorum. Hat einer eine Idee, warum dat blöde Ding nicht brennt..? Kirk tane Cd denedim, olmuyor olmuyor olmuyor.. ----- 13 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilmiyorum ki  onuda keske biri cevaplandirsa.. ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
was hast du denn für ein Brennprogramm ? Ben Windows dan hep sarki falan brennen yapiyorum.. Ein Extra Programm, habe ich nämlich nicht. ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hangi program ki ? ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin bilgisayarda yüklenmis program yokmu ????
benimkinde yeni aldigimda program vardi sendede olmali bir bak istersen... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok galiba... simdi kim ariyacak ya ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatli´nin verdigi programi indirdim ve brennen yaptim simdi.. Diger Pc´den bakayim, oluyormu diye  sende zahmet ettin.. ne iyisin ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne zahmeti yaaaa ayib ettin simdi .....
yardimci olabildiysem ne mutlu bana ...
belki bir gün sende bana yardim edersin belli mi olur ....
burda hepimiz arkadasiz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok tsk ederim.. cok naziksin  oldu, cok sükür. Kurtardim pacayi  simdi misil misil uyuya bilirim... tatlibela, tskler sanada
iyi geceler.. ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oki doki  gerek kalmadi, ama ben yinede indireyim. Lazim olabilir. Cok sagol ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlibela´nin verdigi linki sildim, seninkini ekledim simdi
ya ben anlamam öyle Site mite. Burda bilenlere daha güveniyorum ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlibela´nin verdigi linkte zaten tek testversiyon vardi  ama dün isime yaradi, yoksa bugün yerdim nanayi ! Senin verdigin linkte testversiyon degil. Das ist gut..! Hic olmazsa yegenime, arkadaslarima yaptigim klipleri Cd´ye brennen yaparim. Aaaaaa, aklima birsey geldi. Dün arkadasimin dogumgünü vardi, ona güzel bir klip hazirlayacagim  aaaaaaaa.. süper ya ! ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Almancada var  hast du schöne Freundschaftsbilder für mich ? Yoksa baska konu basligimi acsam simdi ??? ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel resimler  alirim bir kac tanesini.. ama benim arkadasim italyan  eger italyanca resimler bulursan cok makbule gecersin..
al bakalim bir bardak  yaninda simit  afiyet olsun.. kac seker alirsin cayina ? ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Istersen gel  zaten yapayalniz yapiyorum temizligi. Hic olmazsa temizlikci arkadasa gerek kalmaz ----- 11 gün kaldi yahuuuu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!