|
|
|
ACIL!! |
selam arkadaslar lutfen biglisayardan anliyanlar acil yardim etsin cok onemli bi durum var konu muzik  
ya ben dun softdan lazim luzumsuz programlari siliyodum yanlsiikla bi program sildim ama neydi gormedim yani kafam daginikdi simdi muzik dinlemek istiyorum uzigin ustune tikliyorum windows media player aciliyo fakat dinliyemiyorum bu yazi cikiyo napmam gerek yaa
Windows Media Player kann die Datei wegen eines Problems mit dem Audiogerät nicht wiedergeben. Möglicherweise ist im Computer kein Audiogerät installiert, das Audiogerät wird gerade von einem anderen Programm verwendet, oder es funktioniert nicht ordnungsgemäß.
lutfenn acill |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ACIL!! |
bu hatanýn turkcesýný yazsaydýn yardým edebilirdik.Allahým ben neden almanca bilmiyorum.Türk sitesinde alman kalmýs gibiyim ----- haburayada yazacak bisi bulamadým |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ACIL!! |
paranoyak_cadi
Zitat:selam arkadaslar lutfen biglisayardan anliyanlar acil yardim etsin cok onemli bi durum var konu muzik
ya ben dun softdan lazim luzumsuz programlari siliyodum yanlsiikla bi program sildim ama neydi gormedim yani kafam daginikdi simdi muzik dinlemek istiyorum uzigin ustune tikliyorum windows media player aciliyo fakat dinliyemiyorum bu yazi cikiyo napmam gerek yaa
Windows Media Player kann die Datei wegen eines Problems mit dem Audiogerät nicht wiedergeben. Möglicherweise ist im Computer kein Audiogerät installiert, das Audiogerät wird gerade von einem anderen Programm verwendet, oder es funktioniert nicht ordnungsgemäß. |
berfin_40
Zitat:vallaha kiz yardimci ola b ilirsen cok iyi olur ya delirmek uzereyim cok acil lazim cumu gunu party var ve cd leri ayarlamam lazim ve ayarliyamiyorum off offf |
-----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ACIL!! |
bacim saol aksami dort gozle beklicem neolur eger cozumunu biliyorsan unutma cok acil yaa simdiden saolasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ACIL!! |
iki nickde bana ait ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ACIL!! |
gurban neolur yardimci ola bilirsen simdi ol cok acil ya sikisik durumdayim ne yapcam ben |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ACIL!! |
galiba ses kartýný silmissin sorrun halen devam edýyorsa profilimden bana ulaþ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!