|
|
|
arkadasima saka = Java problem |
Arkadaslar ben bir arkadasima saka yapmak istiyorum, bunu okey oynadigimiz bi sitede yapmaya karar verdim, bu sitede normal olarak oyun java programi ile aciliyor. Planladigim sakami yapabilmek icin iki nick ile girmem gerek oyuna!!!!!!!!!!!!!!!! Java buna izin vermiyor ama, acaba bi yöntem varmi iki isimle girmek icin oyuna??????
Bazen bazi kisileri görüyorum iki isim ile girmis oluyorlar, ama hic biri nasil yaptigini söylemiyorlar, haksizlik yaaaa, bende bilmek istiyorum ki arkadasimi kandirim azicik ufacik ucundan
yardimlariniz icin simdiden tsk ederim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
köfte degil ama hainim haklisin, ama o da gecenlerde bana yapmisti bi saka, öcümü almadan ölürsem gözüm acik giderim. yardiiiim ediiiin lütfeeen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bende uyusam iyi olur yarin dügün var bende halay cekerken uyurum herhalde. Iyi geceler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arkadasım eger turkbasedekı oyunlarda bahsediyorsan yapman gereken sey birinci nickle tb ye login olduktan sonra normal yollardan oyunlara girmek.sonra ayrı bir turkbase sayfası acmak ve diger nickle login olmak ve oyunlara girmek.yapman gereken tek sey bu.umarım bu siteden bahsediyorsundur ----- haburayada yazacak bisi bulamadım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e dewamlı gidersen o isteye sistem senı tabi tanır  ben gitsem benı nerden tanıcak  bu sitede oluyor ewet ama ben baska sitede hic denemedim.demek admin bu siteyi yaparken malzemeden calmıs kaliteli olmamıs.yol gecen hanına benzemiş onune gelen birden fazla nickle giriyo içeri ----- haburayada yazacak bisi bulamadım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
estafurullah arkadaslar caniniz sagolsun, saten yardim eden cikmadi, bari sohbet edin  bi ise yarasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagol, ama burdan degil, burdan olsa anlardi benim saka yaptigimi ve bu soruyu soramazdim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!