80 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 16.02.07, 05:09 Nr.: 1 Antworten

arkadasima saka = Java problem
Arkadaslar ben bir arkadasima saka yapmak istiyorum, bunu okey oynadigimiz bi sitede yapmaya karar verdim, bu sitede normal olarak oyun java programi ile aciliyor. Planladigim sakami yapabilmek icin iki nick ile girmem gerek oyuna!!!!!!!!!!!!!!!! Java buna izin vermiyor ama, acaba bi yöntem varmi iki isimle girmek icin oyuna??????

Bazen bazi kisileri görüyorum iki isim ile girmis oluyorlar, ama hic biri nasil yaptigini söylemiyorlar, haksizlik yaaaa, bende bilmek istiyorum ki arkadasimi kandirim azicik ufacik ucundan :D

yardimlariniz icin simdiden tsk ederim :rose:
0

Beitrag gepostet am 16.02.07, 05:35 @mucahid52 Nr.: 2 Antworten

köfte degil ama hainim haklisin, ama o da gecenlerde bana yapmisti bi saka, öcümü almadan ölürsem gözüm acik giderim. yardiiiim ediiiin lütfeeen :shy2:
0

Beitrag gepostet am 16.02.07, 05:38 @mucahid52 Nr.: 3 Antworten

evet bende uyusam iyi olur yarin dügün var bende halay cekerken uyurum herhalde. Iyi geceler :sleep:
0

Beitrag gepostet am 16.02.07, 09:09 @aylin-018 Nr.: 4 Antworten

iki isimlen girmek nasil olsun?? iki ayni isimlenmi?? über 2 rechner im internetcafe vielleicht???
-----
:neo: :nazar: TurkBase :cool: MAFIA :nazar: :neo:
0

Beitrag gepostet am 16.02.07, 09:16 @aylin-018 Nr.: 5 Antworten

arkadasım eger turkbasedekı oyunlarda bahsediyorsan yapman gereken sey birinci nickle tb ye login olduktan sonra normal yollardan oyunlara girmek.sonra ayrı bir turkbase sayfası acmak ve diger nickle login olmak ve oyunlara girmek.yapman gereken tek sey bu.umarım bu siteden bahsediyorsundur :D
-----
haburayada yazacak bisi bulamadım
0

Beitrag gepostet am 16.02.07, 09:28 @nayanaya Nr.: 6 Antworten

e dewamlı gidersen o isteye sistem senı tabi tanır :grins: ben gitsem benı nerden tanıcak :D bu sitede oluyor ewet ama ben baska sitede hic denemedim.demek admin bu siteyi yaparken malzemeden calmıs kaliteli olmamıs.yol gecen hanına benzemiş onune gelen birden fazla nickle giriyo içeri :D
-----
0

Beitrag gepostet am 16.02.07, 09:41 @nayanaya Nr.: 7 Antworten

bitane war senın biliyom ben onu :D :D cok kotu yakalandım sana ya bosbogazlıgıma doymayayım ben yoksa gorecektın sen daha neler yapacaktım sana ama beceremedım :grins: bende sana kıyamaaaaaaaaaaaaaaam :umarm: :umarm: :umarm: :umarm: :umarm: :umarm: kıymaya calıstım ama beceremedım :lachab:
-----
0

Beitrag gepostet am 17.02.07, 03:28 @nayanaya Nr.: 8 Antworten

estafurullah arkadaslar caniniz sagolsun, saten yardim eden cikmadi, bari sohbet edin :D bi ise yarasin
0

Beitrag gepostet am 17.02.07, 03:31 @tombalak Nr.: 9 Antworten

sagol, ama burdan degil, burdan olsa anlardi benim saka yaptigimi ve bu soruyu soramazdim :D
0

Beitrag gepostet am 23.02.07, 22:53 @scarismas Nr.: 10 Antworten

yasaasiiiiiin tsk ederim sen bir harikasin :D :rose: :rose: :rose:
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!