|
|
|
Dikkat !!! Mega-downloads.net ABZOCKE !!! |
Slm,
Dün bi Emaillerimi bakiym dedim bakimti bu yukarda belirttigim sayfadan bi Mail gelmis das ich mich angeblich da angemeldet habe und eine Rechnung von 196Euro innerhalb 10Tagen überweisen soll. Ama ben böyle bir siteye üye oldugumu hic hatirlamiyom...hemen cevap yazdim baya bi kizdim eger devam para istediklerinde werde ich rechtlich vorghen felan dedim....sonra bi kac dk. sonra hemen cevap yazdilar. Ich hätte angeblich AGB akzeptiert felan filan...Daha sonra googlen ettim biraz ve bircok kurban buldum bu sayfa ile sikayeti olan...
Rechnungu actim bi ismim dogru ama adres felan hep yanlis güya berlinde yasiyormusum...Simdi ise Email accountumu silmeye düsünüyorum damit die meine Adresse und so nicht kriegen könnnen, gerci Emailimdede adressim yazmiyor uyduruk birsey yazmistim...
Kisacasi dünden beri catisma devam ediyor...acaba napsam ??? Kesin bisey varki ben 196Euro ödemem hayatta ödemem...Acaba IP adressimi arastirirlarmi ??? Baya bi endiseliyim ya.... -----
BeN dElI kAdIr UlEnNn  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banada bi sene önce bi free-sms seitesinden gelmisti rechnung über 300€ ödemedim tabii voll schockiert ne olduunu anlamadim bi kac hafta sonra yine mail geldi 300€ + Mahngebühren en sonunda "mahkemelik" olduk ama sonucta hicbisi olmadi . mailleri einfach spam olarak ayarladim biside cikmadi ----- sweet_cemre feat. lord4.cemre |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich würde an deiner Stelle, mich bei der Verbraucherschutzzentrale beschweren, oradan fikirde alabilirsin. Onlari birsekilde sikayette edebilirsin.
Belki büyük bi ihtimalle senin pesini birakmis görünebilirler onlar, fakat ne olur ne olmaz. Belki bi bildikleri bi plan daha vardir. Nicht dass du dann irgendwann mal noch eine Rechnung mit Mahnung bekommst. Oder schlimmer Anwaltsbrief mit Schadensersatz. Bu firmalarinda bildigi birseyler vardirki, milleti kaziklayabilsinler. Hic birsey olmasa bile bi bilgi edin yetkili kurumlardan. Ve hatta burayada bildirki, senin basina gelenler pismis tavugun basina gelmesin ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wenn du wartest, kann es schon zu spät sein. Ben böyle bi konuda acikcasi elimin güclü oldugundan emin olmadan rahat duramazdim. ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Bu tür Sitelerin hizmetlerinden eger yararlanmadiysan ,senden(ailenden ) birsey talep edemezler , korkmana gerek yok! ----- Birimiz hepimiz, Hepimiz birimiz icin...Kuvvaimilliye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim basimada böyle bi sey gelmisti bi ausbildung seitesi yüzünden anmelden yapmistim msn adresimi felan vermistim böylede ev adresimide buldular ich musste 180 €uro oder so zahlen ödemedim diye mektup geldi eve 180+50€ ödeyecekmisim.. bende einfach avkati aradim dedi ödeme verarschen yapiyorlar dedi cok kisinin basina gelmis böyle sey.. bende ödemedim artik sesi solugu da cikmiyor kimsenin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayrica avkata verirrim ödemezsen gibisinden yazmislar mektupa, halada duruyo o mektup ama 1 yili gecti hic biseyin oldugu yok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe,naja ingor et sadece das reicht irgendwann susacaklar.. Abimin basinada geldi benimde ikimizde ödemedik hic birsey olmadi... Wieso soll ich das zahlen az parada degil  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!