|
|
|
NOD 32 ??? |
Hat jemand vielleicht die volle Version von ESET NOD 32 ?
benimkinin zamani bitiyooooooooooooooooooooooooooooo ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
Bende tek test versiyonu vardi. Onunda zamani bitiyor bir kac gün sonra. Ama gayet memnundum, olsa yani full versiyonu ne güzel olur ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
ama bana burda biri demisti ki, dass ich auch die volle Version runterladen könnte  ich finde aber leider nichts
ben Email adresi vermedim ki.. ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
Virus programi ve cok iyi.. ama ne yazikki bende tek test versiyonu var, full versiyonu olsa ne güzel olurdu ya  tavsiye ederim bu programi sana.. ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
nod 32 fullmu lazım istiyorsan koyabilrim foruma..? ----- www.hackturk.us |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
Selam  Kaspersky benim bilgisayari yedi bitirdi bir ara.. satin almistim, sonra bu program benim Internet baglantimi engelledi ! Haftalarca sistem sapitti.. ama bu NOD 32 cok hosuma gitti, iyi anlasiyorduk  ayrilacak benden yakinda.. Full varsa ve eklersen cok sevinirim ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
kaperskyda firewall duvarın acık kalmıs bide key probleminden dolayıı bu sorunu yapmıstır sana sorunsuz olarak nod 32 verıyorum guncellemeyıde kendisi yapıyor.. tek yapman gerekn dosyaları kurduktan sonra pc yiniden baslat ve bir defa ya mahsus güncelle ondan sonrasını kendisi yapacaktır...;)
gereken yerde gene yardımcı olabılırim..
//rapidshare.com/files/152028379/Nod32_2.7_TR.exe.html ----- www.hackturk.us |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
Ok, tsk ederim  insallah türkce degildir.. gecen yolladigin türkceyi ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
türkce bu ama dil bölümünden dili değiştirebilirsin... ----- www.hackturk.us |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
Ok, deneyecegim  cok sagol. Bilgilendiririm seni ;) ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
tamam ama turkce kullanmak bence dahah ii eğer turkçen yazıf deilse ----- www.hackturk.us |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
Simdi yükledim.. bununda 30 gün kullanma zamani var  basta NOD 32, CRACK yaziyordu bende NOD 32´e tikladim.. ve dil degistirme yerinide bulamadim ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
bunda nod 32 yukledıkten sonra altındakı crack dosyasınıda yukle ondan sonra guncelleme yap.. full surum sana verdiğim.. ----- www.hackturk.us |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
önce nod 32 ye tıklayacan 2.7 kurcan sonrada CRACK yazanı kuracan sonra pc yeniden baslatcan guncelleme yapacan bir defa ve full surum olcaktır sonra ... ----- www.hackturk.us |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
Yaptim ama güncellestirmiyor, cünkü en son güncellenmeye sahipmis bilgisayarim. Napim simdi ? ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
tmm en son guncel tarıhı bugunun tarıhıyse bıse yapmana gerek yok  artık sorunsuz kullanabilirsin eğer bugun deilse bı akc defa dene guncelleme yapacaktır..;) ----- www.hackturk.us |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
Hele bi yolla sana zahmet ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
windows kurdum kuralı kullanıyorum ve suana kadar lisans istemedi surekli kendini guncelledi problem cıkmayacaktır ne zaman istersen basımın tacısın ;) yardım içnn ----- www.hackturk.us |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NOD 32 ??? |
Kendini zaten kendi kendini güncelliyor  bu cok iyi.. cok sagol, pek naziksin ;) ----- Beni sinir etmeyin, yoksa bacaginiza SIKarim haaa  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!