|
|
|
Reklamlar.. |
Selamlar arkadaslar
bir kere daha aylar önce böyle bir Konu acmistim, ama bana verilen sayfalar artik gerersiz onun icin tekrardan yazma zahmetinde bulundum
Benim Pc ikide bir reklam aciyor. Kesin Virus sayesindedir.. Das Pop-up Häckchen ist in den Einstellungen geklickt, aber trotzdem kommen diese dummen Werbungen. Könnt ihr mir bitte irgendwie Tipps geben ?
----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
gecersiz sayfalar yani  hata yapmisim.. ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
Yahu yokmu bir yardim etmek isteyen ALLAHIN kulu ?????
----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
tavsiye edebilecegim iki tane programm var, birisi spybot - search & destroy (bedava programdir) bu reklam konularinda bana cok yardimci olmustur. Aksi takdirde malwarebytes Anti-Malware programinida kullanabilirsin, kisitli funksiyonlariyla beraber buda bedava olmasi lazim ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
bu verdigim iki programdan sonra halen sorun varsa, ozamanda hijackthis programini indirmelisin, bilgisayarinda calisan bütün herseyi tariyor, sana hangileri tehlikeli, hangileri gereksiz oldugunu söylüyor ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
spybot - search & destroy indirdim  bakalim neler olacak ;) tskler.. bari bir Insan duydu sesimi ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
hemen dene, son sürümünü indirdin umarim 1,6 olmasi lazim, sonuclarini bi zahmet haber et, bizde bilelim ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
27 Gefahren hat das Programm gelöscht
danke ;)
kann ich das denn nur begrenzt nutzen ? ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
süper kiz
bize sayfanin linkini göndersen bizde seviniriz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
nein nein, das kannst du immer nutzen, ich würde es sogar fest empfehlen, es zu nutzen. arada bi updatelerini yapmayi unutma. o reklamlarda gittimi? ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
bunu bi dene istersen
Hangi siteye yönleniyorsa o siteyi windows regedit (Kayıt Defteri) nde tarat bulduklarını sil. Silerken dikkatli ol önemli şeyleri silme..
Başlat > Çalıştır > (regedit Yaz) > regedite girdiğinde > Ctrl + F Kısa yolunu kullan ver kelimeyi arat..
açılan sitenin adını yazınca o buluyor sağa tıkla sil de b aska çözumlerde sunacagım sana
----- www.hackturk.us |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
Gut zu wissen ;) also bis jetzt ist nix gekommen. Ich warte mal ab und sage es dir ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
bi neustart yap bilgisayari, ozaman anlasilir, ha yaptiktan sonra tekrar bi tarama yap, bazen birkac kez yaparsan, sonradan güncellenen programlarida etkisiz hale getirebilirsin, simdilik gecmis olsun, iyi geceler, görüsmek üzere ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
program işini göruru turkbasede cıkan rekalm bile cıkmıyor artık..
[url]//www.sendspace.com/file/kdx4u3[/url]
buda seriali programın..
c1a02bifiilm ----- www.hackturk.us |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
deneyecegim tskler ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
Selam
2. olmuyor.. ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reklamlar.. |
 bende halen sorun var ya... Zero Popup da olmuyor ----- 11 ayin Sultan´i hosgeldin aramiza.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!