|
|
|
Laptop |
Ich hab ein Problem.
Mein Lappi fährt sich hoch, und dann tut sich NICHTS!!!!
Hab schon versucht, im abgesichterten Modus hochzufahren, klappt aber auch nicht
Weiss evtl. jemand was das sein könnte???
Virus??? ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
türkçe yazarsan belki yardýmcý olabýlýrým.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Seni cok sevdigimden agliyorum!!!
Tövbe ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Zitat:bzw. benim gibi yere attinmi?) |
Yooo, atmadim ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Insallah öyledir... Angebottaydi da almistim  türkeye bak!
Pazar günü 8 saat net üzeri dizi bakmistim, kesin virus kaptim!
----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Türkcede yazdik, okursan belki anlasilir, nerdimin ne oldugu ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Zitat:sen aldigin yere bi git hele... |
Bizim ofisin yaninda Computerladen var, saat 10 da aciliyor, oraya önce bir gideyim. Hab kein Bock nach ProMarkt zu fahren. ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Sen niye sinir krizi gecirdin? Hast du auch das gleich Problem? ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Ok, ilk yazini hincük okudum ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Garantisi biteli 4 ay oldu.
Der Typ hier vom PC Laden, hatte mal öfters hier im Büro an unseren PC was gemacht. Vielleicht macht er mir ja einen fairen Preis... ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Simdi kaputt mu yoksa oluyormu? ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Hadi sana da gemis olsun ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Zitat:Gecmis olsun ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
 Allah iyiligini versin emi!!!
Simdi PC ciye götürdüm, bakalim ne bulacak ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Wenn ich den hochfahre und er dann nichts mehr tut und ich dann auf die Tasten drücke dann kommt ein
tüt tüt tüt raus ama ince bir tüüüt ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
PC tamir eden bir dükkan var, oraya verdim öglen. Birazdan almaya gidiyorum. ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Nein, hab ich leider nicht ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laptop |
Entweder ist die Festpallte im Eimer oder Windows. Wird sich heute herausstellen. Er macht mir Windows wieder neu drauf, wenn das gleiche Problem immer noch da ist, dann ist es die Festplatte. ----- Asla kaybettiklerim olmadi, vazgectiklerim oldu! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!