40 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.04.08, 01:06 Nr.: 1 Antworten

2 PC
Simdi evde 2 Pc var, ben bu iki pc nin ayni anda internete girmesini nasil saglarim? , yani router olmadan...
illa ikisinide kablolarla birbirlerine baglamak zorundamiyim? yoksa bunun baska bir yolu varmi ?

kablolarla baglamak imkansiz biri evin bir ucunda ötekisi ise öteki ucunda...
tütfen yardim

simdiden tsk ederim cvp lar icin
0

Beitrag gepostet am 04.04.08, 01:17 @aylin-018 Nr.: 2 Antworten

2 PC
drahtlos yapsana

geh auf
start
verbinden mit
drahtnetzerk anzeigen
ereiterte einstellungen ändern
internetprotokoll
eigenschaften
dann deine IP adresse + subnetzmaske + standartgateway ....
ausfüllen

glaub ich
-----
HeRsEy VaTaN iCiN
0

Beitrag gepostet am 04.04.08, 07:32 @aylin-018 Nr.: 3 Antworten

2 PC
kablosuz olmasını ıstersen wireless modem alırsın daha sonra usp girişlerinden kullanabileceğin ozel oem parçalara var bunlarıda usp girişlerine takarsın arada ne kablo ne de router olur sadece yapman gereken kablosuz modem ve wireless alıcı bu kadar...
0

Beitrag gepostet am 04.04.08, 12:18 @aylin-018 Nr.: 4 Antworten

2 PC
Tam olarak yardim edebilmek icin, biraz daha detayli bilgiye ihtiyacim var. Iki bilgisayarlada ayni anda internete girebilmenin birkac yolu varda, o bakimdan soruyorum.
Evde ikitane bilgisayar var derken, bunlarin ikiside sabitmi, yoksa lap olanda varmi?
Eger tower bilgisayarlarsa, bunlarin wlan alicilari varmi?
Internete dsl lemi giriyorsun? Kullandigin modemin markasi nedir? Kablosuz girme imkanin varmi? Bilgisayarlarin birbirlerine veya bilgisayarlarin modemine uzakligi yaklasik nekadardir. Suan internete kabloylami, kablosmu giriyorsun. Eger kabloyla giriyorsan, modeminde kac tane kablo takma imkanin var?

-----
Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
0

Beitrag gepostet am 04.04.08, 15:49 @aylin-018 Nr.: 5 Antworten

2 PC
du brauchst erst mal wirless antenne oder ist integriert dann braucht auch ne wirless router dann ist es kein problem beide gleichzeitig zu surfenn

viel erfolg
0

Beitrag gepostet am 04.04.08, 23:40 @aylin-018 Nr.: 6 Antworten

2 PC
hmm cok sagolun ...
router aldim, ama daha yüzüne bile bakmadim
basaracak olursam hepinize birdaha tsk edecegim
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

2 PC