88 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.02.08, 16:55 Nr.: 1 Antworten

yardim lütfennnnnnnnn :?
[f][/f]arkadaslar TR ye laptop götürmk mümkün mü??? mp3 sorun olur mu? ckk önmli yardimlarinizi bekliyooorummm
simdiden ilgilenen herkese ck tskler......
0

Beitrag gepostet am 24.02.08, 16:59 @denizlili89 Nr.: 2 Antworten

evet sadece bi tane herhangi bi kontrolden geciyo mu
0

Beitrag gepostet am 24.02.08, 17:06 @denizlili89 Nr.: 3 Antworten

wird nicht geguckt was alles auf der Festplatte gespeichert ist oder so??? (nerv ich dich???))
0

Beitrag gepostet am 24.02.08, 17:09 @denizlili89 Nr.: 4 Antworten

=))))) nein natürlich nicht bilmem merak ettim sadece... cok tskler
0

Beitrag gepostet am 24.02.08, 17:13 @delahin79 Nr.: 5 Antworten

mp3 sonst nichts...
0

Beitrag gepostet am 24.02.08, 17:25 @caglis Nr.: 6 Antworten

yasal olarak korsan müzik dinlemenin yasak oldugunu biliyorsundur sanirim, fakat havaalaninda ben daha hicbir polis memuru görmedimki bütün bilgisayarindaki dosyalari ayaküstü kontrol edip (minimum birkac bin dosyayi aramakta elbette cok zahmetli bir is), su yasak, yada bu yasak degil diye birisini tutuklasin. Yani bu yüzden sorun cikaracaklarini büyük bir ihtimalle sanmiyorum, ama hic ihtimal yokta demiyorum. Sonucta bilgisayarinin hafizasinda bulunanlari kontrol etmek icinde özel bir arama izni gerekli, cünkü senin özelin olan seylerde var. Ayni evine gelen polisin arama izni olmadan arayamamasi gibi.
Normalinde gümrükten gecerkene lapunu calistirmani isteyebilirler, bilgisayarin calistiktan sonra tamam deyip devam gecirdiklerine ben kendim sahit oldum. Süpheli durumana göre degisebilir bu sanirim.
Hafizani ilk bakista biraz temizmis gibi göstermek istiyorsan, bütün mp3lerini gizleyebilirsin ve bunlari göze carpmayacak biyere saklayabilirsin (ama tabi bunlari bulmakta fazla zor degil), yada daha zahmetli olabilir ama sarkilarin sonundaki ".mp3" formati yazan yerleri o anlik degistirebilirsin, mesela .jpg yada .txt yapabilirsin. O an sarkiya tiklandiginda sarki okunmaz, cünkü resimmis gibi yada yaziymis gibi görünebilir. Daha sonra tekrar .mp3 yazdiginda tekrar okunabilirler (bu son yazdigimda sarkilarin bozulma riskide varmis, denemesi ve riski herkesin kendisine ait)
-----
Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
0

Beitrag gepostet am 27.02.08, 00:30 @scarismas Nr.: 7 Antworten

Anlattiklarimin hicbirisinin komplo teorisi oldugunu düsünmüyorum. Bunlarin hepside olusabilecek varsayimlardir, belki simdiye kadar burada hic kimsenin basina böyle birsey gelmemis olabilir, fakat bu hic olmayacak anlaminada gelmiyor. Benim basima böyle birsey gelmedi daha, senin ve tüm tanidiklarininda gelmemis olabilir. Simdi burada herhangi birisi, benim basimdan söyle bir olay gecti derse, nasil aciklama yapacaksin. Binde bir ihtimalde olsa burada sonucta yanlis olarak kabul edilen bir soru sorulmus. Gümrük memurlarinin belki bu tür özel egitimleri olmadigini düsünüyorsun (bende ayni görüsteyim) fakat bundan emin olabiliyormuyuz? Gümrüklerde sirf sen gecerken sana takan bir memura rastladigini varsayarsak, neler yapabilecegini, nereleri arastirmayi kendine hak görebilecegini anlatmaya gerek varmi bilmiyorum. Türkiye dahil dünyanin bir cok ülkesi korsan mallara karsi gitgide siki kurallar koyuyor. Özelliklede gümrük giris ve cikislarinda bunlar denetleniyor. Bu denetimler neden korsan program, müzik yada filmler icin gecerli olmasinki.
Tekrarliyorum, bunlar sadece kücük ihtimaldede olsa, olusabilecek varsayimlar, olacak diye bir iddiada bulunmadim, bulunmuyorum.
Müzikleri internetten parali indirebilirsin, yada arkadasindan alabilirsin, yada cd sini alirsin, bilgisayarinda mp3 olarak cevirirsin. Bunlar suc degil, fakat bunlari ispatlamak kisinin kendisinde saklidir. Sunuda belirtmek isterimki, internetten mp3 indirmekte suc degildir, bunu baskalarinada yaymak suctur. Bu yüzden emule, kazaa, bearshare gibi programlar sorun oluyorlar, cünkü siz indirirkene, baskalarida ayni zaman icerisinde sizin kontrolünüz disinda sizden dosyalari indiriyor. Yoksa bu programlari kullanmakta suc degildir.
-----
Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
0

Beitrag gepostet am 28.02.08, 15:53 @scarismas Nr.: 8 Antworten

vakit ayirp bildklerinizi benmle paylastgnz icn ck tsklerr
0

Beitrag gepostet am 28.02.08, 16:13 @caglis Nr.: 9 Antworten

bende kapagni kaldirdilar tek okadar.
cekimsersen tüm mp3 leri bir zip dosyasina at ve sifrele.
normal winziple yapabiliyorsun.
öyle birsey yaparlarsa ilk sende duymus olurum.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!