|
|
|
Msn Verlauf |
Yine ben
Bana Msn icin bilgi lazim..
kücük kuzenim arada bir Msn´e giriyor ve büyük kuzenim yani ablasi kiminle ne yazdigini bilmek istiyor. Tabii ki kücük kuzen akilli tüm Aufzeichung´lari siliyor, cöp kutusunu bile siliyor. Abla yüregi iste, merak ediyor
simdi sorum, yazilanlari Aufzeichunglar dan haric nerden görebiliriz ? veyahut bir Program var mi görmek icin ? Yardimci olurmusunuz ?
tüm bilgi ve ilgiler icin merci bien ----- .....Secici olmayan, gecici olur..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Msn Verlauf |
Verlauf umleiten kannst du machen
z.b. stell dir ein Ordner her, wo PRIVAT steht
kardesinde hic o dosya ya bakmaz,
caktirmadan oraya umleiten yap
-----
bböööhhhh |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Msn Verlauf |
du kannst glaub ich mit msn plus diese auch aufzeichnen und sogar verschlüsseln, dass keiner daran zugreifen kann. Habs aber selber nicht probiert, bin selber auch ein Befürwörter, dass man Privatsphäre schützen sollte ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Msn Verlauf |
Meine Cousine braucht das ganze Geschriebene
den Tipp gebe ich ihr weiter... danke ----- .....Secici olmayan, gecici olur..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Msn Verlauf |
sie sollte einfach das speicherort wechseln.. bende öyle yapiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Msn Verlauf |
soviel ich weiß speichert es in 2 verschiedenen bereichen....einmal dedigin gibi aufzeichungen und einmal verlauf galiba....
also einmal: eigene dateien - meine aufzeichnungen
und einmal: eigene dateien - meine empfangenen dateien - und da in einem ordner der deine msn addy hat...da ist der verlauf drin...
yani bei mir ist des so
-----
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Msn Verlauf |
kayit ettigin yere bagli bunlar...
bende mesela hic kayit edilmiyor, cünkü kayit etmeme tusuna bastim... ama yinede bir yerden mesela belli oluyor, ama nerden bilmiyorum... ----- .....Secici olmayan, gecici olur..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Msn Verlauf |
eminmisin "COUSINENIN" istedigine |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Msn Verlauf |
msn 7.0 ve üstü msn programlarında nereye kayıt yapabileceni sana sunuyor ama ilaki program istersen msn plus onunla da istedin klosere kayıtlayabilirsin baktın olmadı sıfre koyarsın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!