|
|
|
"Pimp" your XP :) Güzel Site |
Weisst du vielleicht wie ich Vista ähnliche runterladen kann ? langsam werden meine Extra Wünsche zu viel glaub ich ----- .....Secici olmayan, gecici olur..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmmh boah bakarim ama bilmiyorum. ümitlenme bosuna ----- En Büyügü olmak istemiyorum, en IYISI olmak istiyorum !!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- .....Secici olmayan, gecici olur..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiyorsan sana komple vista programini bulayim??? ----- En Büyügü olmak istemiyorum, en IYISI olmak istiyorum !!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ohhh yok sagol... sonra XP kafayi yer, bilgisayar kafayi yer... vay anam vay derim sonra
ama düsünmen bile cok nazikce ----- .....Secici olmayan, gecici olur..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok. ----- En Büyügü olmak istemiyorum, en IYISI olmak istiyorum !!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merciler yine de
sence zarari olmazmi ? ----- .....Secici olmayan, gecici olur..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmem  vallah ben olsaydim yapmazdim ----- En Büyügü olmak istemiyorum, en IYISI olmak istiyorum !!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama benim arkadasimin millenium vardi üstüne xp yapti problemsiz calisiyor ----- En Büyügü olmak istemiyorum, en IYISI olmak istiyorum !!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak sen
Hem ben olsam yapmam diyorsun, hem ufaktan ufaga teklif ----- .....Secici olmayan, gecici olur..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendin bilirsin ----- En Büyügü olmak istemiyorum, en IYISI olmak istiyorum !!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sordunya zarari olurmu diye onun icin söyledim. ama wenn du bissl risikoreicher typ bist würde ich es versuchen, wenn du unbedingt willst. ----- En Büyügü olmak istemiyorum, en IYISI olmak istiyorum !!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ich bin zwar risikoreich, doch mein Laptop nicht ----- .....Secici olmayan, gecici olur..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!