|
|
|
video kesme kopyalam kisaltma konusunda... |
ya burda program yükleme konusunda bircok arkadas birbine ayrdim edyior.umarimbbana biri bir konuda yardim edebilri,..ya ben bir cd nin belirli sürelerini ynai mesela 16. ile 22.dakika arsini kopyalamk istyiorum fakat bunun nasil yapbilrim..bu konuda bana nasil yardimic olabilrisniz..cok tesekkür ederim..
ayrioca iyi baryamlar dielrimmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok tesekkür ederim.yalniz son basamgi anlayamadim.yani split yaptiktan sonrami o start veya end sekmlerini kulnacagiz??bir deneyeyim hele bir..cok saolasin hocam yaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaaa bu sorun bende hep oyluro..rapidden birsey indirdigimde hep böyle yapior..yani suanda da indirdigim dosyayi acamadim..yani senin yollaigin programi...powerdvd olara gösteriyo ama acmyior...garip..yoksa benmi indiriken bir hata yapioyrum anlamadim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gönderdigin programi indiremedim ??acaba sorun neren kaynaklniyor lbailir sence?ya sanada zahmet veryiom ama gercekten yardimin icin cok tesekkür ederim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya ...sakin gülme..  )yine ayni dosya geldi ve acamadim..yani der dateityp ist RAR_Datei..was heist das??belkide bundan dolayidir..yani biseyler indirebilyiroum ama iste indirfigim dosyalari kullanamyiorum..woran kann das denn liegen.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya bende bir alememim hee...ne sordukk nerlere geldikk..benim beceriksizligim yüzünden seninde isinden alikoyduk..kusrumuza bakmazsin insallah..ee buda bize bayram hedyioen olmus olur..hihi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya hocam sana daha nediyebilirim ki..yani demek bütün sorun byumus aslinda..ama suana kadra kimse bukadra basit aciklayamadi bunu..yaa harbi Allah razi olsun yoldas.......simdi bir splitleyeyim bakalim nocekk..hihi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya simdide cant be recognised diyor..acaba bu ne hayra alamettir??
yani cd yi acmyior..basak formatami cevirmem gerekecek acaba?ßyani suan filmi kesem asamasindayim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deiklerini yaptim.ama simdide kesmiyor..yani split dedim öööölllleee beklyior...yani kesip kesmedigide belli dil...yoksa ksioyda bizemi göstermiyor..hihih
cok saolasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlyiorum.evte onu yaptim ve hala beklyiorum.sanrim ben sabirsizimm..cünkü 2o dakika oldu nerdyse ve hala kesmedi....bahsis felanmi sityiro ne?  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahanda oldi..heheh..cok saol dostum yaa...inan cok isime yaricek..hihi..bir tiyatro younu varda onu yüklemem gerkyiordu youtube ye..istersen bittiginde sanada yollarim insallah..cok saollasin tekara.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok sorun benim sabirsizligimdanmis..yani key fealn grimedim isin dogrus..yani gec de olsa oldu yineee..hihih |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birinci sahne birinci bölüm:
//www.youtube.com/watch?v=HidK4LBJr2E
ikinci bölümü yani devamida bu..
//www.youtube.com/watch?v=DeT8W9tYPTg
sayende kesip kullanilabilinir hael getirdim..uyunculardan kravatlisi olan benim  )yani pazarlamaci cocuk..
tekrara tesekkür ederimm...buarad bu linkin burda yayinlanamsai sorunsa haber verebirlisen sevinirim.saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[youtube][/youtube]//www.youtube.com/watch?v=HidK4LBJr2E |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selamalr...yaa umarim fazla sknti vermiyorumdur sana...ama bir sorun daha olacakati...kesme isini hallettik...peki birlestirmeyi nasil yapcez??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!