|
|
|
simgenin yemek tarifleri :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahah ben bayiliyom bunun yemek yapmasina bide ne güzel anlata anlata yapiyorya  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani kettle simgeye cok yariyor multifunktionsgerät haha süper ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabi tahmin ettim haha sen simgeye baktin tabi yapilan yemeklere degil  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiz ama aciyom ne kadarda özeniyor bilmislik tasliyor hahaha makarna salatasida bir tuaf ama süper oyuncu harika yapiyor parisssssssss kizim demesinede hastayim ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mir fehlen die Worte yorum yok can hahahh güliyom sadece ALLAH sanada bir simge gibi hatun cikarir insallah karsina hahhaha kafayi yersin ergec ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
düsünsene isden yorgun geldin hanim evde ne var diyecen ayy yazamiyomda gülmekden az bekle kettlede pismek üzere bitmedi daha diyecek sana ne romantik yaa  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bisey itiraf etmem gerek simge paris ile nasil konusuyorsa bende esmerle kedimle konusuyom öyle hahah normal yani hayvan sevgisi aseri derece olunca normal öyle konusmalar ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
farkinda misin kettle modeli bölümden bölüme degisiyor hahah eskitiyor demek. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üff espiriyi anlamadin peh videoya bakmadinmi sen  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oktay Usta simgeyi gördükce kalbini oksuyordur hahaha adama geliyorlardir birgün simge oktay ustaya cikmasi gerek mutlaka  YESIL ELMA POGRAMINA Simge gitse ortalik maff olur. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inanmiyorum bunu ben görmemistim eyvahhhhhhh hahahah yazik hayvanciklara amaning ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende diyorumya benimde biran gözümde canlandi hahaha belki adam ondan cesaret edemiyor davet etmeye STÜDYO yoksa basdan yaratilmali yeniden. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedimya simgeye kettle dayanmiyor  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!