|
|
|
En Cok Sevdiginiz Pasta Hangisi ? |
SeLam arkadasLar...
SizLerin en cok severek yediginiz Pasta, kek Hangisidir ?
Benim en cok sevdigim Pasta MeyveLi oLanidir... KekLerden ise LimonLu veyahut Mamorkuchen...!!!   
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. Tatlilarla aram pek yoktur ama.."Schwarzwälder-kirsch torte ye hayir demem. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As memo arkadasim....
Afiyet oLsun, benim kirscheyLe pek bi aLakam yoktur yani pastaLarda, öyLe taze yemesini severim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja, HaLLooooooo 
Asüü Bist im Diät, ja woher soLL ich es denn wiSSen mennoo ....
Hmm ist es nur aus schoko ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiraz olmasi $art degil,cilekte olabilir,birde icin konan,alkol olmasada olur. Rum mu,likörmu,herneyse,anlamiyorumki.. Iyi yorumlar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Likör ve rum hemen hemen bütün cesit pastaLarda buLunmamaktadir biLdigim kadariyLa..oLmasa daha iyi ama var oLdugunu biLdigimiz haLde yinede yiyoruz afiyetLe sizede iyi yorumLar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GeLde bigün yemeye gideLim ben yapmaya üseniyom .....yada sen yap  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agzinin Tadinida biLiyon isomD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sanki var biliyorum.. Ben zaten kauflardan buzlu aliyorum.Daha buzu tam cözülmeden dondurma gibi yemeyi cok seviyorum.Yaninada güzel bir demli cay veya,kahve(illa jakobs olacak.) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende buzLukda oLanLardan aLirim herzaman...schmecken mir am Liebsten  Evet katiLiyorum buzu tam cözüLmeden yiyeceksin bence yaninda mis gibi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooyyy oyyyy senin canin acep neLer cekiyor, bi saysan heLe...ama söyLe banLandira banLandira anLat oLarmi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ba$arilar..Kalori alipta yakmamak herkese mahsus degildir. Benim o problemim yok cok $ükür.. Maca bakmiyormusun..VFB-BAYERN ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Käsekuchen hmmm lecker leckerrr yam yam   ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hgdin sushi bacim 
Käsekuchenide severim Lecka aber selbst gebacken habe ich es noch nie  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seLam...wurfkuchen iLk kez duydummm...rica etsem resmini ekLermisiniz ??? 8
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pek zor degil ben eskiden cok yapiyordum bu ara yapmadim hazira kaciyom haha ama selbst gemacht schmeckts einfach leckerer. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GLaub ich dir, ama üseniyom yaLan yok....hazir oLan hersey daha basitime GeLiyoD |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya kanka,63 kiloya ne diyet gerekir ki. Sevdiklerini ye..Sadece biraz fazla cali$ spora. Ben i$yerimde dolanirken 5-6 km yapiyorumdur. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
der meint bestimmt maulwurfkuchen kesin wurf diye oda lecker ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunun MuzLu oLani cok güzeL oLuyor D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!