|
|
|
asure tarifi .... |
sagol cnm  keske imkanim olsa sizlerede dagitabilseydim Allah kabul ederse tam 3 komsuma ve bacima dagittim .. oyüzden doya doya yiyemedim  ama artik asure gününü beklemem , bundan sonra haftada bir asure yapacam , taaki bikana kadar  sanada ozaman simdiden afiyet seker bal olsun , doya doya yersin artik  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
amin cümlemizinkini .. evet ya cok kolaymis hemde hehe ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
Registrieren etmedigim halde oldu ama resim o sayfada kücüldü ...
büyütemiyorumda malesef .. ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
benimkide hafif koyu olmustu .. koyu olmamasi icin cevizi iki saat suda beklettirdim ,, Annende bugünmü asure yapti ?.. ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
bir kactanesini sadece narla süsledim .. süslemeyi severim .. yok en az malzeme kayisi koydum ... sonucta tadi güzeldi rengi koyuymus acikmis hic farketmiyor  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
ok simdiden afiyet seker bal olsun ozaman  Annen yaparkende bak ögren sende sonra benim gibi internetlerde asure tarifi arama  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
Amin .. sagol canim .. Allah razi olsun .. hayirli geceler  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
sende Annenin kafasini karistirmadan uygun bir zamanda sor  veya yaparken izle .... ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
evet gecen bende tv de gördüm sütte katmislardi asureye , ayri bir tad veriyormus .. nicht süsslich hab ich hier glaub ich von azizze gehört , ist aber nicht mein geschmacksrichtung .. asure dedigin tatli olur ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
mmhh lecker sieht es aus , Annecigin ellerine saglik  bende bademli yapmistim...  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
sende sagol canim  bende bu hafta yine yapmaya düsünüyorum  hani dedimya bikana kadar yapip yicem , daha dogrusu komsumun cok hosuna gitmis yaptigim asureden bir arkadasa söyledi o arkadasta "ask olsun dedi bana neden getirmedin " deyince tkr yapip onada bari götüreyim dedim  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
ins canim  bu haftada yaptimmi bikarim kesin .. herseyi tadinda birakacaksin ..  kal saglicakla ...  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!