|
|
|
asure tarifi .... |
öncelikle selam herkeze asure tarifini bilen varmi ? canim asure cekti yarin kendi ellerimle güzel bir asure yapmak istiyorum , malzemeler hazir fakat demin googleden asuretarifi arastirmasi yaptim diger tarif digerini tutmuyo , hepsi farkli anlatiliyo , ölcü vesayre farkli .. Gecen yil netten aldigim tarifi üstelik tutturamamistim , oyüzden sizlere bi sorayim dedim . Aranizda Asure yapmasini bilen varmi ? Tarifini yazarsaniz cok memnun olurum . Herkeze simdiden tesekkür ediyorum göndereceginiz tarifler icin  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
evet üc gün oruc tutulacak , Allah kabul ederse bugün orucumu sadece tutabildim , oda evde oldugum icin  Aslinda üc günde tutulurdu günler cok kisaldi cünkü .. Ama disarda olunca milleti agizkokusuyla rahatsiz etmek istemem  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
cok sagol zahmetin icin .. denedigin bir tarif olursa cok sevinirimm  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
bence oktay ustanin asüre tarifinden sasma google amcam sagolsun burda sormaya bile gerek yok hersey hazir orda gecende vardi bu konu zaten burda. ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
cok sagol Annelerin yaptigi Asureler daha bir lezzetli oluyor keske evde olsaydi  Benim Annem Türkiyede malesef , sorayim dedim ama Annem hep gözkarariyla yapiyor  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
tarif icin cok sagol evet süslemek icin nar bile aldim , görünümü güzel olsun diye komsularimada dagitmayi düsünüyorum cünkü  bu tariflerin arasinda bir portakal yok , onsuzda olur sanirim ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
ahaha yasasin benim oktay ustam cok seviyom ya onu adam harika hehehe ADAM DEDINMI BÖYLE OLACAK !!!!  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
bence oktay ustanin asüre tarifinden sasma google amcam sagolsun burda sormaya bile gerek yok hersey hazir orda gecende vardi bu konu zaten burda. oktay ustanin sayfasindan gecen yil yapmistim güzel olmamisti oyüzden burayada bir sorayim dedim , burdada arama yaptim bulamadim asure tarifini , oyüzden kendim bir topic actim .. ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
AleykümSelam azizecim Benimde önceden Annem burdayken yapardi bizlerde Annemlerde bol bol Asure yerdik , oyüzden bende hic yapma ve ögrenme geregi duymadim . Fakat dedigin gibi benimde Annem son iki yildir burda olmadigi icin , arada bir giris cikis yapiyor ama Asure gününe denk gelmiyo malesef , oyüzden kendim yapmak istedim , gecen yil yaptigimda googleden tarifi almistim fakat hic güzel olmamisti , belkide benim beceriksizligimden kaynaklaniyor  Tuzlu asure ilk kez duyuyorum , asla yemem damak tadim degil Verdigin öneriler icin yinede cok sagoll , aklimda tutacam ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
verdigin tarifte nisastayi göremedim kac kasik ve nezaman eklicegim ? ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
sagol yazarsan sevinirim , yarina senin verdigin tarifede bir göz atarim Bende büyük tencerede düsünüyorum , oyüzden yapmisken , iyicene bir arastirip öyle yapayim diyorum , sonra cöpe gitmesin ve verdigim emegede yazik olmasin  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
tabiki tutmaz  Asure dedigin tüm malzemesiyle beraber kasiklicaksin  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
DAnke für s Video  tek tek , tane tane anlatiliyo birtek portakalim yok onsuz da olur sanirim  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
rica mandarin varsa mandarin koy sende güzelce soy maa kapbuklarini ince beyaz yerlerinide soy cok lezzetli olur afiyetle yemek nasip olur insallah ALLAH KABUL ETSIN SIMDIDEN ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
cok tsk ettimm tarif icin  ok bunu denicem cünkü portakal yok icinde  nohut ve fasülye konserve aldim ceviz ve bademde eklesem olurmu ? ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
herkez yakinda olmus olsaydi , sizlerede dagitirdim asuremden  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
inss ... Bismillah demeyide unutmam tabi.. bol bol dua edip öyle baslarim bende  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
Aminn .. Allah razi olsun .. benim icin zamaninizdan ayirip asure tarifi verdiginiz icin cok tsk ederim  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asure tarifi .... |
Tkr cok sagoll  ins sahenizde yarin güzel bir Asure yapar yerimm  ----- Bir gül kadar güzel ol! Ama dikeni kadar zalim olma ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!