|
|
|
kek yaptim :).... |
 bende o güne özel yapmisdim bademleri görünce ice tirnak gibi diye yiyen olmadi pek eve götürdüler  recele gerek yok benim kiler biraz daha kizarmisdi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaktin yani tatliyi....beceremedim,haaa !?
hahahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay yok ya sen cimrisin  ...normalinden de bir gül yeter.... gözümüz yükseklerde degil ...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam dur bir gül yollim kek te gelirse delüxe gecerim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten bugün aksam yemegi yemicektim  ....senin yorumlarinda kapagi oldu iste.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ya yakmadim daha cok benzesin diye hafif braun olmasi icin seninkiler beyaz gibi hic parmaga benzemiyor  benimkiler daha güzeldi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim parmagimi bi kere agzina alanin tadi damaklarinda kaliyor, tüm parmaklarimi istiyo ondan sonra,naberrrr !?
hahahhahahhhahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay ay ay efemmmm cok tsk ederiz gül icin  .... biraz zorla dilenmis gibi olduk ama neyse  .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet evet hepsi bize kaldi kimse yanasmiyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle oldu sankide ama önemli degil   sen kekten haber et  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne mutlu sana derken ,, benim yememem senin ne isine yaricakki  ....??? gercekten o parmak tatlisini senmi yaptin bakim ??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iki gün sonra isten erken gelicem ,ve kekini yapicam  ... sana haber veririm .... hayali bir kek icin ne yorum yapacagini ,,, simdiden merak ediyorum  .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heee, ben yaptim......taktim üzerime yesil ördekli, 8 sari civcivli,arkaplan deseni yesil cimen üzerine pembe bulutlardan olusan mutfak önlügümü ve yaptim......
hahahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
   ay kiz sakin ol... iyiki sende degildi ayse teyze....en cok yorumu o yapti .... iki tel saci vardi ,onlarida sen yolardin kesin  .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
resmine görede tadini az cok kestirebilirim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu asagida ki 2 leziz baska bir parmak tatlisi cesidi de serce nin parmaklarindan cikmis...... 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah  bende yedim ...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakiyom istahin acildi gene.....hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayyyyyyyyyyy cok tsk ederim face evet im moment sind das die renner bei mir |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!