|
|
|
kek yaptim :).... |
yok yarisma olmaz,,bakarsin benden daha iyi yapan biri cikar ... rezil olurum ozaman  .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 bademi ince ince dilimle, yapistir vezir parmaklarinin üstüne, alin size ne güzel tatli iste yaawsss......heheheheh ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
görünüse aldanmamak gerek---lafini ispatlayabilmek icin iste birebir..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dodi yi hemen dusun altina attiydim, üstü les gibi yag kokuyordu be akin....malum yagda kizartilaraktan yapiliyordu da tatli...........etegimden ayrilmadiydi mutfakta....resmi cekerkene ben o da dusun altindaydi
hahahahhahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam o zaman sen yap bana yolla davetine icabet etmis olurum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayyy evet kiz simdi düsünüyorumda, bitane ayse teyze vardi iki tel saci kalmisti  ... kiyamam ya demicem ,cünki en cok o yorum yapmisti .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
recel sürmeye,bal sürmeye gerek kalmadi mi diyorsun yani simdi !? ühühühühühühüüüüü
gitti tüm fantezilerim.........ühühühühüüüü
hahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
das nenne ich mal finger food hahaha süper yaaaa yapiliis zormi  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pardon sayfayi yukari cekerken profiline girdim sanirim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayse teyzee  yapar onlar onlarin yorumlari bitmek tükenmek bilmez canim . bos verrr yerler yerler sonrada begenmezler yorum yaparlar.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayyyy kiyamammmm  .... bidahakine sende gelirsin güne, ama ben olmicam,teyzeler seni agirlar...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok la,cok basit......sen bile yapabilirsin yani,du schoko-girl !
hahahahhaa ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarim saate kadar gelir.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok merak ediyorum detaylari ama onun agzindan duymak istiyorum nedense bugün  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay öyle tatli olmaz olsun  ....insan dokunmaya cekinir vallah ... hem hicte hos bir görüntü degil ... baska bir tatli bulamadinmi sende ???? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayschh okis sen diyorsan bi zahmet tarifi ativer email olarak ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agzi dolu olabilir,demedi deme.....hahahahahah
neyse, bir eli bosta, yaziverir artik gelince....
hahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlastik....  ...davetimi bekle ,,yakinda gelecek  .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahhahahahaha yani agzi doluysa elinin birisi bos olsa sorun yok demektir  yavas yazar ama yazar  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!