|
|
|
kek yaptim :).... |
slm arkadaslar.... bugün ise gitmedim ,cünki izinliydim...sansimada bugün annemin günü varmis ...  neyse annemin israriyla kekini ben yaptim... kadinlar geldi bir güzelce kekimi silip süpürdüler...  sonrasinda yorumlar basladi ,,bu kekin sekeri azdi sanki ... yok bilmem tam kabarmamis sanki .... sok oldum vallah  .... ben sakinligimi koruyup sustum ve sadece dogrudur dedim ... siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhaba ilk defami yapmistiniz. valla yas pastalari pek sevmem, kek yaptim diye basligi okuyunca firindan yeni cikmis gibi kokusu geldi burnuma findiklisini cok severim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.slm ben hic kek yapmadim yapmayida düsünmüyorum o yüzden birsey yapmazdim cünkü bana birsey demeye haklari yoktu sende kac yasina geldin bir keki yapamiyormusun  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok ya ne ilki ,,,herzaman yaptigim sey  ... kadinlar yasliydi,ve hepside cok bilmisti...güzel olsa bile,kabullenemiyorlar.... simdiye kadar kimseden kötü yorum almamistim ,cok zoruma gitti ya  .... benim kekimin icinde ceviz parcaciklari vardi ...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi simdiye kadar erkek olarak birtek abilerim birde babam yorum yapmistir keklerime... onlarda senin dediklerini genelde derler    ... ama kötü olsa bile derlerdi diye düsünüyorum ...hele abilerim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yeseydin ,,yapabildigimi anlardin  -.... birgün bekleriz ,kek yemege....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam ben olsaydim söyle derdim  mademki siz daha iyisni yapiyorsunuz . siz yapin ben yerim birdahaki gününüzde  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam sen tb kek günü diye bir gün bir treff prganize yap yiyelim keklerinizi orda ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

ben de haftasonu parmak tatlisi yaptiydim ama pek yiyen olmadiydi nedense..... 
D
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vay benim nan.....k. teyzelerim vay bulmuslar buram buram ceviz kokan keki, önce afiyetle ye sonra burun kivir. sicak sicak mide lerine otursun diyesi geliyor insanin. ama sen yinede afiyet olsun demissindir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay kiz onu nasil deseydim yasli kadinlara ...  ... benim icimden negeldi biliyormusun ....o kabarmis saclarini yolmak  .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay ben sadece seni davet ettim  .... tbdekileri davet edersem ,hangi birinize yetistirim  .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii    ....görünüsü bile igrenc.... ay allahim sen beni affet .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya yok iste bütün kizlarida cagirki yarisma düzenleyin ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha  yollaydin canim benim. gerci saclarda dökülmüstür ama olanlari yolsaydin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi icimden neler yapmak geldi bir bilsen  ... amasaygimizi bozmadik tabiki  ....yoksa anneden fircayi yerdik sonrasinda.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha tsk ederim paylasim icin ,,, konuya süper uydu  .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rica ederim baktim hemen buldum bitane yakisir dedim yapistirdim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!