|
|
|
Bayram icin nasil bir Tatli yapmayi düsünüyorsunuz ? |
Kurban Bayrami yaklasiyor , bu bayramda degisik bir tatli yapmayi düsünüyorum , bana bir Tatli Tarifi yazarsaniz sevinirim . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pardon ama Tatil demedim Tatli yani pasta tarifi istedim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorun degil olur böyle hatalar  kazandibimi , peki tarifinide yazarmisin  Ama kazandibide cok basit bir Tatli , ben daha farkli bir tatli düsünüyorum  Yinede tskler yardimci oldugun icin . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu cok güzel görünüyor yaa  valla canim cekti simdi kolaysa tarifini alabilirmiyim  bayilirim hashasa ----- sonunda...:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende zaten yengeme gidiyorum  , her bayramda abimde toplaniyoruz. Ama eli bosta gidilmezki , bizde mutlaka tatli baklava alinir öyle gidilir. Her bayramda baklava alirdim, busefer kendim yapmak istedim , bir degisiklik olsun dedim  . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben kurbanimi burda kestirmiyorum , kurbanimi trde muhtac olan kisilere gönderiyorum. Etide zaten abimlerde yiyorum , götürmeme gerek yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet haklisin ama malesef annemler iki yildir türkiyede bayramini geciriyorlar  oyüzden yengemin tatlisina kaldim , annem kadar iyi olmasada  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sagol canim gercekten cok lezzetli görünüyor  ama bide zahmet olmazsa tam olarak nasil yapildigini söylesen ben pek bi becerekliyimdirde bu konuda ----- sonunda...:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk ederim canim tarifini aldim mutlaka yarin olmasada bir baska gün yapacagim, ben bugün iki pastami yaptim bile  schneller bienenstich 
und türkisch kurupasta schokolu ama  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle eli bos gitmektense cicekle schokoda iyi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danke canim tsk ederim yarin degilde haftaya vaktim oldugunda mutlaka denicem  pekte zor gelmedi gözüme ----- sonunda...:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu yaptigim bienenstich cok basit adi üstünde zaten . tarifi sanada verebilirim zutaten.: 4 Eier, 200 gram zucker, 125 gram mehl. 1 backpulver, 100 gr, mandel in blättchen. für die füllung ; 2 becher sahne und 1 packung paradiescreme vanille yumurtayla sekeri 3 dk kadar cirpiyorsun , sonra unu ve backpulver ekliyorsun karistiriyorsun , springform icine döküyorsun , ve mandellblätchen üstüne serpiyorsun ve 200 derece firinda tam 20 dk pisiriyorsun . firindan cikariyorsun kühlen ediyorsun ve pastayi ortadan kesiyorsun, ve füllung icine sürüyorsun üstüne tkr kapatiyorsun , üstünede puderzucker döküyorsun nach bedarf. afiyet olsun az malzemeyle güzel bir pasta cikiyo  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmiyorum ama eger senden büyüksem ben senin annenin elini öper harcligimi alirim  , sende benim elimi öper annenden aldigim harcligi sana veririm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amin cümlemizinkini ins |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rica ederim nedemek , bu tarif i kime verdiysem herkez kolayca yapabildi , sanada kolay gelsin simdiden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet schmandkuchen de severim , evet cok tarif cikar ama her tarifide insan tutturamiyo ancak birinin deneyimiyle tarifi alip yapmak daha baska oluyor bence . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok cokk tsk ederim tarif icin ama  , baklava yapma yetenegim yok malesef , cok zor geliyor bana ama muhakkak ögrenmek istiyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!