|
|
|
Yemek tarifi lazim |
sen kafayimi yedin ne diyorsun? ne onleini? ben oraya girmiyorum binde bir girer bakar cikarim. ofleindami olunuyormus orda? ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
yok öyle degil
havuc auflaufun tadini bozuyor
güzelim yemegi mahvediyor
mesela auflaufda ben karnabaharinda tadini alamiyorum, yani yemege katkisi yok sasi sasi koku veriyor
ama karnabahari kaynatip yumurtaya bulayip yagda kizartip sarmisakli yogurtla yedinmi ne güzel tadi oluyor
yani herseyin bir yeri birde usulü var ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
simdi kendimden düsünürsem brocoli nudel ve patatesli yaptigim var ama thunfischi katmiyordum thunfischle sirf makarnali domateslli yaptigim var firinda oda lecker ama so mit al dem hic yapmadim entweder oder oluyor galiba hepsi bir olunca cok agir basar nudel ve patates solte man eh net gemeinsam essen aslinda... aber du kannst ja nudelauflauf mit thunfisch machen dazu einen brokoli kartoffelsalat  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
ben yeni tarzini begenmedim eski volkimiz cok iyiydi. yeni imajinla seni sakat birakabiliriz  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
yo kafayi yemedim
auflaufu yiyecem canli cikarsam burdan
sen bana küs oldugunu söyledin
ben ise bu durum haricinde küsülecek birsey yapmadim
daha neye küsmüssünki???
tavuguna ki$mi dedik ulen uyuz ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
das stimmt bak karnibahari yaptigin gibi mantarlada dene harika oluyor. ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
seni cikarmadim tosunum
sana face in en güzel kizlarini arkadas olarak tavsiye ettim artik basini baglayalim bizim oglanin diye
bacanak olacaz ha
kizkardesi olmayan bayana bakmak yok ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
hadi ya
mantari haslayip yumurtaya bulayip yagda kizartip sarmisakli yogurtlami yiyelim???
bir deneyim ama geriden sanki uymaz gibi geldi bana
chriocceeyide yagda kizartip sarmisakli yogurtla yemek nefis oluyor ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
cirkinsin iste cirkin ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
olabilir farzedelim cirkinim
sana talipmi oldumki gözüne batti?
seninde burnun uzun
neden acaba
----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
dene bak schmeckt lecker ani karnibahar gibi lezzetli ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
tamam denerim
ama yarin önce auflaufumu yapayim
cok severim ben yemek pisirmesini ve pisirdigimi yemesini  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
hadi bakalim artik sonucdan bir resim cekip tak bence buraya  ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
konya civarlarinda yaparlar
sarmisakli yogurdu hazirlarsin
yumurtayi sahanda tereyagi ile pisirir yogurdun üzerine ekler öyle yersin
kolay ve basit bir karin doyurma usulü
buda benden sana tavsiye olsun
birde ahciligin cok hosuma gitti, sende ustalik var ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
yok öyle degil
ben aklimdan geceni yazdim ufak tefek degidikler yapsammi diye size sordum ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
ya yapma karizmayi cizdiricen
gerci güzel gözükürde benim bir oturunca ne kadar cok yemek yedigimde cikar ortaya
oy oy ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
sen benim kafadansin  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
seni alan yandi desene ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
senin dilinde uzamis .. insan bacisina talipmi olur? dahada konusmam senle ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
ben volkanla bacanak olacam
bana gelen yasadi senin haberin yok uyuz  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!