|
|
|
Yemek tarifi lazim |
yarin yine birseyler pisiresim var, hemde hic kimseye vermeden tek kendim yiyecem
aklimdan gecen yemek sekli
bir tarafda patatesleri haslayacam bir atarafda cubuk makarna ve broccoli
hepsi haslaninca cam tavaya bir kenara makarna bir kenara papatesler olmak kaydiyla arasina broccoli, thunfisch, mantar dereotu eve üzerinede sahne krem oeynir karistirilmis schlagsahne dökücem, en üstünede biraz rendelenmis kasar, onun üstünede cok buhar olup katilasmasin diye birkac pastirma dilimi
simdi ben böyle düsündüm ama aranizda mutfak ustasi varsa bunu daha iyi nasil pisirebilirim tip verecek tavsiyelere acigim ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
korregiere
tabiki bunu firina vericem iyice pisene kadar
unutmusum orasini ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
birde yarin misafir kabul etmiyorum
kimse bana yakin yerlere gelip beni arayip sormasin karnim doyana kadar  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
ben kendim fantasimden icat ederek cok yemek pisiririm ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
Das Leben ist zum Leben und Wohnen ist gratis
dankee ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
tekrardan selam arkadaslar ya kusura bakmayin bir tel geldi kapamak bilmiyor konudan uzak kaldim mecburen ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
aslinda spagetti ile auflauf yapip yanina bratkartoffel yapmayida düsündüm ama
hani bazen bir insanin cani böyle karman corman isterya
yada bazen hamile kadinlar birseye kafayi takar illada o burnuna güzel kokarya benimde canim böyle istedi
ben yinede bir sorayim diye yazdim buraya
ama ne olursa olsun sonucta ben keyfim ve kahyasi nasil istiyorsak öyle yapicaz  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
tosunum senin mideni senlendirmek icin benim bayan olmama gerek yok, benim sofram seninde sofran ayipsin yoani
ama ben patatesin üzerine yumurta kiripda yemem haberin olsun
ben midemin adamiyim  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
ben verirdim ama sana küsüm cirkin sey ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
bende tarif cok
ama genelde alles selbsterfindung
bazen güzel seyler cikiyor ortaya ama bazende karman corman oluyor
bu yaz tasfirin yaptiriyordum bahceye ama zamanim olmadi
seneye tasfirinida yaptirayim artik trabzon ekmegi pisirisicem firinimda
kuzu sürerim sonra icine
kuzu pisince kalan sicagina ince domates dilimi dograyip tuzlayip sürerim chips gibi olur ertesi güne
sen bohcani al gel bize miden bayram etsin  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
bana neden küsmüssün sümüklü naciye seni
asil ben sana küsüm uyuz sey  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
havuc sevmiyorum
bandnudel damak tadima uymuyor
yine band nudele tahammül ederimde auflaufda havuc tadini bozuyor ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
bezelyede sevmiyorum
vede besemel sos un ile yapilir schlagsahne ile yapildigini bilmiyordum
hünkar begendi pisirirken yaparim ben besemel sosu ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
yok ablam ya, senin mutfak anlayisin acmadi beni
iyi usta ahciya benziyorsun ama kullandigim malzemeler benim damagima göre degil ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
senin ne hakkin var bana küsmeye? benden izin aldinmi? ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
yaptigim aslinda auflauf degilki
auflauf peynirle olur
oysa ben peyniri sadece üstüne az kullanicam
vede broccoli herseye karistirilir
thunfisch ise damak tadima uyuyor senin damak tadina uymuyordur belki ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
volki seni bi döverim bi döverim kendine gelmen icin bi ömür daha lazim olur...
hem sen bu yaz nereye gittin? cok degismis geldin. sen gercekten bizim volkimisin ? ben inanmiyorum sen o olduguna simdiden söyliyim.
----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |

250 g Brokkoli, in Röschen geteilt Salz120 g Spaghetti, bereits gekochte 2 EL Thunfisch, naturell 2 Tomaten30 g Schafskäse 1 Knoblauchzehe(n)2 EL Crème double (Crème légère) 2 EL Frischkäse mit Kräutern 1 TL Kräuter (TK), italienische Art Brokkoli in kochendem Salzwasser ca. 5 Minuten blanchieren. Dann abgießen und mit den gekochten Spaghetti und Thunfisch in eine Auflaufform (20 cm x 30 cm) geben. Tomaten und Schafskäse in Würfel schneiden. Knoblauch schälen, zerdrücken und mit Crème légère, Frischkäse und Kräutern vermischen. Die Käsesauce mit Salz und Pfeffer würzen und über die Nudeln geben. Auflauf mit Tomaten- und Schafskäsewürfel bestreuen.
Im vorgeheizten Backofen auf mittlerer Schiene bei 200°C Ober-/Unterhitze (Gas: Stufe 3, Umluft: 180°C) ca. 15-20 Minuten backen. BAK GOOGLE AMCADA VARMIS SENIN ISTEDIGIN YEMEK AFIYETLE YERSIN GARI ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
bak aciksözlü olayim
küsmekten kastin arkadaslik konusuysa facede baktim kimki biryerlere yorum yapiyor ama bende on olarak gözükmüyorsa demekki benden rahatsiz oluyor görmemi istemiyor diye tek tek kimseyi ayrim yapmadan cikardim arkadas listemden sonucta listemin ücte ikisi uctu ama saglik olsun
beni istemen arkadasi ben hic istemem
kim olursa olsun
ben ise kimseye öyle bir uygulama yapmiyorum
herkese acigim kimseyi ayirt etmeden ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yemek tarifi lazim |
sushi gözel kalpli arkadasim googlen bende yaparim
ben insanlarin kendinden yazmalarini onlarin damak tadini merak ediyorum
gerci daha üstüme ahci cikmadi burdan ama belkide cikar kimbilir  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!