|
|
|
peynirli kek |
Peynirli Kek  
Muhtesem, Muhtesem, Muhtesem... Tek kelimeyle Muhtesem bir tarifle yine Merhabalar  Az malzemesiyle bütcenizi sarsmayacak, hazirlamasi kolay süper bir kek... Tuzlu sevenler icin pratik bir secenek. Senelerdir vazgecilmez tarifimdir... Üstelik ikram ettigim herkes tarafindan tarifi istenen bir lezzet...henüz tuzlu kek denemeyen varsa iste size firsat Tarif emin ellerden eeee uygulamak da size kalmis MALZEMELER: - 3 tane yumurta, - 1 s. b. yogurt, - 1 s. b. beyaz peynir rendesi, - 1 s. b. ince kiyilmis maydanoz, - yarım s. b. sivi yag, - yarım s. b. erimis margarin, - 1 paket kabartma tozu, - 1 cay k. tuz, - 1 cay k. pul biber, - 1 cay k. kuru nane ( yerine taze nane de kullanilabilir) - 2,5 s.b. elenmis un.
ÜZERİ İÇİN: - Susam, cörek otu, hashas tohumu...
HAZIRLANIŞI: Öncelikle sivi malzemeleri yani ; yumurta, yogurt ve yagi cirpin. Daha sonra elenmis unu, kabartma tozunu, naneyi, tuzunu ve pul biberi katip koyu kivamli bir hamur elde edin. En son rendelenmis beyaz peyniri ve ince kiyilmis maydanozu katip karistirin. Yaglanmis düz bir tepsiye karisimi dökün.

Yada mufin kalibinda top kek olarak da yapabilirsiniz. Isitilmis 160 derecelik firinda yaklasik 45 dakika yavas yavas pisirin. Firirinin orta katina koyun ve firinin kapagini yarim saat hic acmayin. Kizarip icini cektigine emin oldukdan sonra firindan cikarin.
Peynirli top kek olarak da gayet güzel oluyor....

Afiyet olsun !!!  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
sagolasin imkan olsaydi ortayada sunardim ya malesef olamiyor iste coook basit cocuk bile yapar vede coook lezzetli cat kapi misafir icin birebir bir lezzet  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
taaaa stuttgart taraflarindaaaa  olsun kendin yap ye valla bir tepsi kendine kalir cok basit  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
avcunu yala sen emiiiiiii abisi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
oooooo sagol deli valla senin gibi deliye can kurban ne makbule gecti valla tavsan kani mübarek  seninde ellerine saglik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
slm sagolasin  koskocaaaaaa internet de daha denenmemis o kadar tarifler var, kendi uydurmasyonlarim dolu dolu, annemim aklina kurban olayim dolu  sonracima yemek kitaplarim var  siz zahmet etmeyin ama yinede sagolun oktay ustaya selamlar cirak ariyorsa haber etsin  saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
valla allah inandirsin imkan olsa iki tepsi suncam ortayada malesef iste imkan yok, herkesi byuur da edemem iti ugursuzu var iste demi  kendin dene yap cok basit eline yapismaz bak söz sana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
kalp kirmaya degmez topic dagitip napcan iki tiklannmis yazi iste maksat muhabbet olsun gönüller sen olsun dimiiii abisiiiii  bosver yorulma sen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
so isses deli haste vollkommen recht ellerin yüregin dert görmesin ben cestin her sekliyle yetinirim candan olsun yeterki  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
 der gedanke zählt eben  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
göz kirpmaktan gözlerim tik oldu ha sayende  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
hahahahah  takim bari  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
hamurla malzemelermi?? hamuru malzemelerden elde ediyorsun zaten  yazdigim gibi sirayla karistiriyorsun, en son peyniri ve maydanozu karistiriyorsun  kolay gelsin cok basit bacim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
cok lezzetlidir hemde cok kolaydir  sagolasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
benim desem adim meydana cikcak  canini cektirme daha fazla yaziktir dene cok kolay ya 10 dk lik is  kolay gelsin sagolasin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
sismanim tabi 1,90 boy 98 kilo  ve inan ki cok mutluyum cok ciddi söylüyourm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peynirli kek |
selam s.a.guzel cok güzel görünüyor ve gercekten cok basit aslinda kek tarzinda olarak güzel olurmu acaba.. ama denemek lazim, muffin olarak cok iyi olmus paylasim icin tesekürler, yarin yaparim, sonucunu bildiririm ----- Ben aðlarken yanýmda yoksan, Ben gülerken gölge yapma |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!