|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
arkidesler bu tencere takimi hakkinda bilgisi olan varmi AMC marka imis ben nette aradim bulamadim orjinalmi? ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
fiyata bakilirsa orijinal  bu kadar para mi verilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
bende seni cok biliyor diye biliyordum. nasil görmedin ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
öyle ama bunlarin yeni modelleri 5.000 eurocuk bu gene normal. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
Selam ayben. AMC nin alt kisminda mühürü vardir.Ve magazalarda satilmaz. Sadece yetkili görevli kisilere siparis verilir. Aman taklidi varsa dikkat et arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
bi arkadas almis ihtiyaci var satiyor bende almak istiyorum,lakin tencerelerin ne altinda ne üstünde amc markasi yok sadece dis kutuda var isim bu görünen karton kapagi resmi ama tencereler aynilari. vede cok uygun ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
hadi dok hangimizin ceyizi markali ve güzel görelim ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
5000€ mu  millet kafayi yemis. onu alsak herhalde bir kac yil yemek pisirecek bir sey bulamayiz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
tupaya para vermem
ama amc tencereleri 30 yillik garantili ve cok lezzetli yemekleri oluyor
ben toprak tencere kullaniyorum, daha yeni yeni modern tencerelere merak saldim 
cokmu geriden geliyorum ne? ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
bunun altinda mühürü yok ondan taktim zaten ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
volki amc nin orjinal tencerelerini taniyorum süper ekonomikler. ama bu modelini hic görmedim hem ben ona bu parayi verirmiyim hele bak gözlerime bende o göz varmi  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
Uyanik arkadasim benim.. Kimse kandiramaz seni.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
danke ilgilenecem bu adresle. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
hemde ne yemisler kafayi bi bilsen  gecen bi kadinin konusmasina sahit oldum 5bin euroluk amc tencere alacakmis yanindaki kadinda iyi bozdu  dedi gidiyon sabahtan aksama kadar calisiyon temizlik yapion onuda 5binlik tencereyemi yatiracan sen bu kafayla daha cok temizlik yaparsin   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
baktim ama amc de yok bu model ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
allah senin iyiligini versin gügümle kazan süperdi  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
dogrudur canim ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
para fazla olunca harciyacak yer ariyoruz ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
evet bende biliyorum ekonomik olduklarini iste bunuda ucuz bulunca kacirmiyayim demistim. ama almam orjinali olsun 5 fazla olsun. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acil yardimmmmmmmmmmmm |
zaten en cok onlar bu tur seylere ilgi gösteriyor durumu iyi olan ilgilenmiyor bile. o yuzden mahalle mahalle dolasip kandiriyorlar.  Evlendigimde esim alirsa tencereyi görmeden bir kasik suda bogarim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!