66 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.03.08, 21:55 Nr.: 1 Antworten

aglayan kek yemede yaninda yat:)
islak kekhüngür hüngür agliordu:P...

malezemeler:
4 cumurta(yumurta)
3 fincan seker
3 fincan un
1/2 corba kasigikakao(nutellada olabilir ben nutellayla yapiom schmeck besser)
2 corba kasigi süt
1 paket kabartma tozu(backpulver)

kremasi icin:
1 su bardagi süt
1 paket krem santi

sosu icin:
2 su bardagi süt
1 corba kasigi un
2-3 löffel nutella(vollgefüllte löffel bitte,es kann auch kakao sein)

Hazirlanisi:
keki icin önce yumurta ve sekeri iyce cirpin.sonra 2 corba kasigi sütü ve kakou(nutellayi)ilave edin.biraz cirpdikdan sonra ununu koyup tekrar cirpin.en son kabartma tozunu koyup güzelce ciprdikdan sonra yaglanmis tepsiye bosaltip 175°C derecede isitilmis firina koyun.
30 dak. sonra alin ve sicak kekin üzerine 2 su bardagi sütü her yerine gezdirerek bosaltin( bir su bardak sptde olabilir ,arabizda belki civik civik kek sevmeyenler varsa ozaman bir bardak süt yeterli olur).sonra sogmaya birakin.kek sogdukdan sonra önceden hazirlanmis krem santiyi üzerine sürün.
sosu icin hepsini koyup karistira karistira pisirin.kaynadikdan sonra ocakdan alip sogmaya birakin.sogdukdan sonra kekin üzerine bosaltin. buz dolabinda biraz beklettikden sonra service yapabilirsiniz veya yapmayabilrsinizde orasi da size kalmis

bu arada krem santi yerine ben baska bir sos daha kullaniorum onunda tarifini extradan yazim altina belki isinize yarar das schmeck noch besser als diese krem santi

pasta kremasi:

malzemeler:
1/2 (500 g) süt
3 kasik un
3 1/2 kasik seker
1 paket vanillen zucker

hazirlanisi:

sütü,unu, sekeri kücük tencerede(isterseniz düdüklüde saka saka)
katilasincaya kadar karisdira karisdira pisirin. kaynadikdan sonra atesden indirin.

ama bu kremayi pastaya kullanirsaniz mutlaka bir kac saat buz dolabinda bekletmelisiniz ,ozaman tam kivaminda olur ........hadiyin afiyet olsun size insallah isinize yarar

0

Beitrag gepostet am 17.03.08, 21:55 @ana_hilwe Nr.: 2 Antworten

ay islak nerden cikdi hahaha aglayan kek olcakdi arkadaslar yanlis isimlemisim kekin adini ah ahh altsheimer hastaligi basladi bile bu yasda isde görüonuzmu
0

Beitrag gepostet am 17.03.08, 22:28 @denizlili89 Nr.: 3 Antworten

hahahaha ben üc kere yapdim arka arkaya valla cok lecker oldu komsular bile tarifini istedi
0

Beitrag gepostet am 17.03.08, 23:44 @denizlili89 Nr.: 4 Antworten

ya übung macht den meister bikere yapamadin diye birakirsan lerns du auch nie immer wida probieren;) inan sende becereceksin
0

Beitrag gepostet am 18.03.08, 00:08 @denizlili89 Nr.: 5 Antworten

hehe ahsüüü ya kolay gelsin ozaman insallah bidahakinde olur gardasim
0

Beitrag gepostet am 18.03.08, 12:41 @ana_hilwe Nr.: 6 Antworten

bende yapcme aber keske deutsch yazsaydin ya ama ich werd auch versuchen aglayna keki agliya aglyiay erim artik

stk ederim paylasim icin
-----
Kolbasti kop kop kop kop koptum
0

Beitrag gepostet am 18.03.08, 12:41 @ana_hilwe Nr.: 7 Antworten

1 paket krem santi neoluyor ist das sahnefest
-----
Kolbasti kop kop kop kop koptum
0

Beitrag gepostet am 19.03.08, 20:25 @sevooo57 Nr.: 8 Antworten

bende bilmiom hahahaha ben krem santi yerine baska bir sosse yapiom immer deswegen krem santtiyi anneme sordum ne diye sahne dedi ama sahne iy tutmazki bu pastada komisch olur da kann ich auch nicht weiter helfen leider ben genellile baska sos yapiorum kusura bakma
0

Beitrag gepostet am 20.07.08, 18:05 @ana_hilwe Nr.: 9 Antworten

hey bu pastayi benden ögrendi bu hiyar kiz ama caktirmiyor yakaladim seni sen benim rezeplerimimi dagtiyon heeeeeeeee
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!