|
|
|
Cocugum ve Ben... |
sölye etrafa bakinca ..bircok insanlardan duyuyor ve görüyoruzki ayrilmis cocuklu bayan yani esinden ayrilmis,
onlar icin katasrophe.d.h...hadi benide bu fikrinizden überzeugen yapin
bence böyle düsüncede olanlar cahil..daha hayati yasamamis sadece 1/3 ezbere okumustur...
birde genel olarak bakilinca böyle duruma nedense bizim türkmilleti sadece böyle geride kalmis düsünüyor..neden acabaa... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
gecimlizsizlik var ise sonu ayrilik olmasi daha iyi.
Hele birde cocuklar var ise.
Yani bir cocuk icin en kötü olay anne babanin saygisini yitirip birbirleriyle anlasmamazlik ve tartismalari. Hayati boyunca cocuklari etkiler anne babanin durumu.
Allah hic bir aileyi ayirmasin ama bazen de ayrilmadan olmuyor. Hayirlisi neyse o olur zaten.
Yanliz ufak defek nedenler dolayinda ayrilanlara bende cok kiziyorum -----
ONBIR AYIN SULTANI RAMAZAN  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
Zitat:Allah hic bir aileyi ayirmasin ama bazen de ayrilmadan olmuyor. Hayirlisi neyse o olur zaten.
Yanliz ufak defek nedenler dolayinda ayrilanlara bende cok kiziyorum |
ABLAM sonsuz katiliyorum
! baska bir söze gerek yok ! -----
ben Agayim HANIM Aga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
evet sana katiliyorum...bence kimse ufak defek seylerden ayrilmiyordur bu nekadar disariya öyle yansiltsada ...sunu unutmaki davulun sesi uzaktan hos gelir.....
bizle bazi ciftleri hep mutlu görürüz sonra bir bakmissinki ayrilmislar ..iste davulun sesi uzaktan bize hos geldigi icin öyle zannettmisiz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
bilmiyorum sizler icin ayrilma sebebinin ne olacagi ama ben birak aldatilmayi dayak yada kumarbazi
saydiklarimin hicbirisi problem degildi ilgisizlik nedeniyle sogudum ve terk ettim ....sizlere komik gelebilir ama bana hos geliyor bence en büyük ayrilik nedeni kendim icin ...budu......bundan sonra evlenmem zatn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
tabiiki bazilari icin maddiyat önemliyse kalabilir esinde benim evim arabam atim a kadar hepsi vardi ama mutlu degildim evlilgim tüvden bi gecirdim ve belliki sen uzun beraberlik yasammasiisin ...beziehungung oldugunda birde tekrar 10 yil sonra konussak bu konuyu iyi olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
ayyy kizz inanki güldürdün beni .....simdilik ayrilmisim ben ..son kararim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
amaann bosver eski kafa düsüncelerini biraz genis olun anlasamadigini anlayinca ceketi yada bavulu alip gidceksin arkadass...diyorsunki hep kadinmi hakli okadar kötü olsaydim exim hala beni istemezdi ...halen
ben o bildigim ani cekmeyen gidenlerden degilim ..vazifemi 10 yil getirebildim ..ben cocugum icin kendimi atese atamam cocugum cook mutlu zaten |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
heyyy burda senin gibilerle dalga geciyorum benim kimim neyim herhalde buraya yazacak degilim ...erkek arayan varsa arar benim ihtiyacim yok ...saka yapiyoruuz burasi benim icin mizah bölüm ama siz konulari sapitinca bana da gözümü yumup agzimi acmaktan baska firsat kalmiyorr ...cok provokationca cevap verdigin icin simdi yine konular tartismaya aciliyor...kimsye cevap yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
sende lafini bil okaymi burada konumuzz ayrilik ...sen gecc o istanbuldaki bilmem nereyeee .....denemek senden olsun ....iste provokation yapmaya da bayiliyorsunuzzz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
Zitat:önceden kahir cekmek vardi sinmidikiler ise sadece cicim aylarini yasiyor sonraki hayat ona zor geliyor kaldiramiyor. |
bu sözle ne kadar hakli oldugun, topigi acan bayan su yorumlariyla gösteriyor
Zitat:amaann bosver eski kafa düsüncelerini biraz genis olun anlasamadigini anlayinca ceketi yada bavulu alip gidceksin arkadass... |
Zitat:ben cocugum icin kendimi atese atamam |
Zitat:tabiiki bazilari icin maddiyat önemliyse kalabilir esinde benim evim arabam atim a kadar hepsi vardi ama mutlu degildim |
Zitat:bilmiyorum sizler icin ayrilma sebebinin ne olacagi ama ben birak aldatilmayi dayak yada kumarbazi
saydiklarimin hicbirisi problem degildi ilgisizlik nedeniyle sogudum ve terk ettim |
güya cocuk icin cok zormus anne baba anlasmayinca
babasiz büyümek daha iyi cocuklar icin demek
benim bildigim ana baba cocugu icin saygilarini birbirinden yitirmez
daha kolay bir yol olur bence.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
Zitat:dalga hangisi, söylede ona göre güleyim bende |
okyanus gibi masallah, hertarafi dalga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cocugum ve Ben... |
estagfurullah ne muhtarligi
dogru gecen günlerde seni baya bi elestirdim ama
kisiligine karsi birsey degil bu
yanliz actigin topikleri ve yorumlarini bazen anliyamiyorum
also nix für ungut
not: muhtara dil cikarmanin cezasi var, duymadinmi daha..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!