|
|
|
ADOPTIVKIND... |
also leute hallo erst mal...
biz yani ben ve bi arkadas daha burda cocuk adoptierenden konusuyorduk ve aklimiza takilan bi konu geldi und zwar simdi iyi okuyun... Siz kücükken yurda veriliyorsunuz (aileniz zenginde olabilir fakirde normal isci aileside) sizi zamaninda bakmak istemedigi icin vermis ve sizi baska bi aile evlatlik ediniyor sizi büyütüyor eyitiyor yasiniz ve akliniz erince size deniliyor bak evladim biz senin gercek ailen degiliz ve bu andan itibaren ne yaparsiniz????
daha dogrusu asil sorumuz su:
SIZ EVLATLIKSINIZ VE IKI AILE ARASINDA KALIYORSUNUZ YASINIZ ERINCE HANGI TARAFA YÖNELIRSINIZ SIZE BAKAN (normal bi aile olsa) ve SENI EVLATLIK veren aile zengin olsa?! IHANET EDEBILIRMISINIZ?!
also ich will selber ein kind adoptieren ... und ich denke das das kind dann auch bei mir bleiben würde ??... was meint ihr??
----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADOPTIVKIND... |
Zitat:hmm güzel ve hayli zor bi soru seni tebrik ederim |
 danke ....
Zitat:ama galiba beni büyüten ailede kalirdim cünkü benim icin ugrasmislar o yasima kadar ihanet etmek istemem?! |
hmm... sen demedinmi ögrendikten sonra gör bak 1dk bile yaninda kaliyomu
Zitat:ve kendim evlatlik alirmiydim?! param olursa neden olmasin bi can bi candir?! |
 sind das deine worte  neyse ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADOPTIVKIND... |
Zitat:.....ben onlari asla birakmazdim nede olsa bana yillarca bakmis oldular
ama yinede annemi babami aramaya kalkardim... |
ya genau is mir schon klar das das kind seine eltern suchen wird... ama bencede onlarda kalmaz ...
Zitat:ama sen istersen bekle biraz belki kendi cocugun olur.. |
ya ok o da olur 1 kind vielleicht ama ikincisini will ich aufjedenfall adoptieren ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADOPTIVKIND... |
hmmm.... wusst ich nicht ....
Zitat:Ama bana sorarsan bunu iyice arastirmani tavsiye ederim. |
werd ich machen ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADOPTIVKIND... |
Zitat:
na dann bist du ja nicht dagegen  das freut mich ja  (s.GB)
Zitat:beminki konustugumuz von der sicht des kindesdi und das war von meiner sicht aus mäuschen |
also ich glaube nicht das das kind anders reagiert  gel beraber bakalim was für süsse babys es gibt  kannst mir ja helfen ... wird nicht leicht sein ein kind zu adoptieren ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADOPTIVKIND... |
freillich du hast vollkommen recht .... stimmt schon ....
Zitat:iyi bi düsünüp ve arastirmak lagazim böyle konulari derim ben?! |
wenn ich aelter bin werd ich des aufjedenfall machen ... weil die kleinen kinder tun mir echt voll leid  und ich denke die brauchen so ne supermami wie mich  (also ich bin mir sicher das ich ne supermami sein werde) von daher hab ichs echt vor ve arastircam  natürlich wenn ich aelter bin undn job hab und blablabla also nicht jetzt ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADOPTIVKIND... |
Zitat:hadi bakalim ALLAH nasip eder INSALLAH |
dankeschön INSALLAH
hmmm... an sowas hab ich garnicht gedacht ... stimmt ... aber ich weiss nicht .... schaumamal hab noch weng zeit ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADOPTIVKIND... |
bence biraz sert olabilir
ama HAYVANLARDA DOGRUYOR
önemli Nokta sadece 9 ay karninda tasimak degildir
Önemli olan BÜYÜTMEK EGITMEK ve sartlar ne veriyorsa HAYIRLI BIR EVLAT YETISDIRE BILMEK
anne baba herkez olur
yasadimiz cagda ne yaziki 15 yasinda cocuklar cocuk dogruyor
bu nedenle BEN EVLATLIK OLSAYDIM
BENI BÜTEN o yasa getiren emegi gecen ANNAMIN BABAMIN ELLERINI ÖPERDIM
saygilara özlem -----
Dikkat bum bum buuuum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADOPTIVKIND... |
vaaaay artist benim nedemek istedigimi anladin yani almanca türkce biraz karisik yazmisim da
Zitat:  yakisir ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADOPTIVKIND... |
Zitat:türk filmlerindede görüyoruzki cocuga bakanda kaliyorlar cocuklar |
naja is ja auch eig. nur ein film
Zitat:bende olsam bende bana bakanin yaninda kalirdim |
da hast du recht memomausi ich bin auch der meinung ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ADOPTIVKIND... |
Zitat:böyle bir karari tek basima veremem, esime bagli |
eeehmmm ... jaaa ich glaube du hast meine frage nicht so richtig verstanden.....  ich hab nicht gefragt ob ihr auchn kind adoptieren würdet oder so.... benim sorum ... was du machen würdest wenn du nach jahren erfaehrst das deine eltern nicht deine richtigen eltern sind..... ----- Beyaz atlı prensimi bulmak icin daha kac kurbaga öpmem gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!