34 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 22.02.13, 14:48 @sushi Nr.: 21 Antworten

Tek Basarisi evlenip cocuk dogurmak Olan Kadinlar
hah iste,onu bosaltmasindan nefret ederim ama bosaltirim da !

gerci simdi millet gene nasil anlicak bunu ya,fark etmez artik.....

hahahahahaha

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 22.02.13, 14:49 @facelook Nr.: 22 Antworten

Olsun 31 Tane hobin var ha bi eksik habi fazla diyecemde olmaz

0

Beitrag gepostet am 22.02.13, 14:50 @mehriban Nr.: 23 Antworten

Vallaha Herkes begenmek zorunda degil
0

Beitrag gepostet am 22.02.13, 14:52 @sir Nr.: 24 Antworten

olur,olur.....hatta suyundan da koy, ekmekte banar,afiyetle yeriz yahu....
-----
0

Beitrag gepostet am 22.02.13, 14:57 @mehriban Nr.: 25 Antworten

Sizede Iyi günler
0

Beitrag gepostet am 22.02.13, 15:11 @zehral Nr.: 26 Antworten

Yani cocugu dogur gerisi önmeli degil Kocam calisiyr kazanir evine bakar bende altin günlerinde gezerim mi diyorsun
0

Beitrag gepostet am 22.02.13, 15:28 @zehral Nr.: 27 Antworten

bir cogunu yapiyorum hepsini degil tabi
0

Beitrag gepostet am 22.02.13, 15:55 @rufin Nr.: 28 Antworten

Bir konuyla bütün hayatimin cözümlemesi yapildi bu kadar kolay mi bu is ya
0

Beitrag gepostet am 22.02.13, 16:35 @sir Nr.: 29 Antworten

"Tek Basarisi evlenip cocuk dogurmak Olan Kadinlar"
Bunu böyle ifade etmek cok itici geliyor bana. Dogurmak insanlara özgü birsey degil, Hayvanlarda doguruyor. Asil mesele dogurduktan sonra nasil yetistirdigidir Annenin, cünki asil basari ondan sonraki mücadelenin sonucudur. Egerki bir anne gerektiginde 24 Saat cocuguna veriyorsa, her türlü egitimine önem veriyorsa, sevgisini esirgemiyorsa, sefkatli elini üzerinde tutuyorsa (güzel bir insan yetistirme umudu)... vs..vs.. gercekten zor bir görevdedir. Gerektiginde sabri zorlanacak ve gerektiginde kendini unutacaktir. Bu fedakarliktir ve herkesin yapabilecegi birsey degildir.. Fatih Sultan Mehmet ler, Mustafa Kemal Atatürkler (yasamlariyla örnek) doguran analar var.. Zannedersem böyle insanlar sayesinde kazandiklarimiz tartisilmaz. (Bir cocugu egitmek o ülkenin kaderini belirler)
Aslinda söylenecek cok seyler var fakat daha cok uzatmak istemiyorum.. Bu konuyla ilgili faydali gördügüm ve Anne-Cocuk (Aile) Iliskilerini en güzel anlatan Sözleri paylasmak istiyorum.

Saygilar

"Hic bir ana-baba evladina iyi bir egitimden, iyi bir ahlaktan daha degerli miras birakamaz." (Taberani)

“Evlad kokusu, cennet kokusudur.” Kenzü’l-İrfan; 339/847. (Menavi’den)

“Hepiniz çoban ve muhafızsınız; maiyyetinizde bulunanların hukukundan sorumlusunuz. İş başındakiler de muhafızdır, memurlarından sorumludur. Erkek, aile fertlerinin çobanıdır ve onlardan sorumludur. Kadın da kocasının evinde bir muhafızdır; o da, ondan sorumludur. Hizmetçi muhafızdır, o da efendisinin malından sorumludur. Hülâsa hepiniz muhafızsınız ve maiyyetinizdekilerden sorumlusunuz.” Riyazü’s-Sâlihîn; c: 1, s: 337, H. No: 298.

“Ana-babanın çocuklara olan vazifeleri, onlara yazmayı, yüzmeyi, ok atmayı öğretmeleri ve sağlıklı ve helâl yiyecekler temin etmeleridir.”Beyhâkî’den) (Egitime verilmesi gereken önemin ifadesi)

İlk başta anne ve babalarımızın çocukları, sonra çocuklarımızın anne ve babası oluruz. Daha sonra anne ve babamızın anne ve babası, en sonunda da çocuklarımızın çocukları oluruz. (Milton Greenblatt)

0

Beitrag gepostet am 22.02.13, 23:12 @sir Nr.: 30 Antworten

1: cocuk yapmak oyuncak bebekle oynamaya benzemez. senin gibiler bunu zaten anlamaz.  candan can cikiyor haberin yok galibe. ve kadin öyle bi yaratilmiski 40 gün sonra eski haline dönüyor... ...

2: günümüzdeki kadinlar sizler gibi erkeklere hem  cocuklari doguruyor, hem calisip  cocuklarini besleyip büyütüyor...

3: ben soruyorum siz erkekler ne yapiyorsunuz? 
4:bu dünyadaki göreviniz ney?
5: sakin biz olmazsak kadinlar  cocuklarida yapamaz deme, günümüzde her imkan var.  
 yani fazlaliksiniz ...

ayyyy moralim sinirlendi 
0

Beitrag gepostet am 22.02.13, 23:20 @ucurum Nr.: 31 Antworten

Sakin olmasak siz bu cocuklari kendinizde dünyaya getirirsiniz ya moralini sinirlendirme rahat ol
0

Beitrag gepostet am 23.02.13, 10:55 @76sunay76 Nr.: 32 Antworten

sepiye vura vura alistim artik 12 leri tutturmaya.....
-----
0

Beitrag gepostet am 23.02.13, 22:26 @kilitlenmis_ask Nr.: 33 Antworten

siz niye genel olarak bütün erkeklerin üzerine aldinizki? ben yorum yaptigim arkadasa kinayen yazdim . zaman paylasim zamani ,kimsenin kimseden üstünlügü yoktur. herkes yerini bilmeliki  gider olmasin.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Tek Basarisi evlenip cocuk dogurmak Ola...