34 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 02.12.11, 17:43 Nr.: 1 Antworten

36 Yaşında 38 Çocuk Doğurdu !!!
Bu dogrumu sizce? Yani inanirmisiniz bu kadin toplam 38 dogurup bide 5 kürtaj yaptirdigini ??? bana pek inandirici gelmio acikcasi.

//www.haber365.com/Video/14_Yasinda_Evlendi_38_Cocuk_Yapti/

Kadin acik acik söylüyo ki kocasindan dayak yedigini. Ama buraya gelmis göbek atip duruyor. O yetmemis gibi bide dizilerde oynamak istiyor. Ayriyetten bu kadar cocuga yemek nasil yetisiyor? Hadi onuda gectik bu kadar cocuk nereye sigiyor? Villa mi var bunlarda? Ayriyetten giyisi de yetismez bunlara ohoooo say say bitmiyo ben pek inanmadim

-----
hepimiz 1938 den beri öksüzüz...
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 17:48 @creative Nr.: 2 Antworten

bu kadinin kilolarida göze carpiyor yani genelde kadinlar en az cocuk basi 10 kilo aliyo bu nasil kendine bakmis hayret ...

-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 17:50 @_baycan Nr.: 3 Antworten

ben demedimki 4 5 6 dogudu diye onu beyza dedi ayriyetten mantikli olarak bende düsünyorum en az ikiz dogurmus olabilir. konusmasini bende fark ettim cok acayip konusuyo ama bu burnundan kaynaklaniyor bence.

-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 17:51 @beyza Nr.: 4 Antworten

Canim ablam bence Seda oyuncu cikarmaz oraya. yillardir show programi yapiyor. yani nebilim düsünemem ki seda böyle bisi yapsin.

-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 17:56 @creative Nr.: 5 Antworten

ayol her spor yapan bukadar cocuk yapsaydi artik büyük insan göremezdik etrafimizda bunlara bioloji dersi vermek lazim korunma dersi falan anla iste sen evdesin zaten bütün gün hartz 4 alici olarak sen onlara ders ver

-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 18:01 @beyza Nr.: 6 Antworten

cirt cirt 38 cocuk yapmisa benzemiyor

Allah iyligini versin abla iyi güldürdün beni sagolasin belki de sen haklsin bilemicem bende izlemiyorum Seda yi hele hele diger kanala gectiginden beri. Show da binde bir izliyordum ama beyaz tv mi neredeyse artik orda izlemiyorum. Esra Erol reyting ugruna damardan gidiyor bilmem kac yasinda evlenmis olan cocuklari programa cikariyor ama sedanin böyle bisi yaparmi orasi mechul

-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 18:03 @creative Nr.: 7 Antworten

yani diyosun ki bi kac gün sonra kimseden elektrik alamicam sen böylelikle kismetlerini kendi ellerinle kapatiosun durum baya vahim desene bea elektriksiz kalicaksin vah vah. Caktirmadan komsuya cek bi fi$
-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 18:13 @creative Nr.: 8 Antworten

valla seni bilemem ama bu kadin baya elektrik almis kocasindan konuyu dagitma bee carpilcan simdi elektrikden

-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 18:23 @beyza Nr.: 9 Antworten

Vallahi ablacim gercekten cok dogru diyorsun hele ki

Evdeki programi izleyen adam kadinina demicek mi "Bak hem dayak yiyor
hem kocasini seviyor,bu kadin kadar olamiyorsun" diyib aksama sopayi
basarsa suc kimde peki ?????????

bu cümlen cok ama cok dogru. Mantikli. kesinlikle hak veriyorum sana.

-----
0

Beitrag gepostet am 02.12.11, 18:25 @creative Nr.: 10 Antworten

ben elektrik vermem direk carparim öyle carparim ki felegin sasar bence sen yinede komsuna güzel göz yap biraz filürt et sana elektrik versin diye

-----
0

Beitrag gepostet am 18.12.11, 15:50 @candamarim_2007 Nr.: 11 Antworten

ya olacak sey degil. her cocugu 7 aylik dogursa bile denk gelmiyor... hem  nasil bi vucut tasiyor bu kadin anlayamadim. tas olsa catlardi ya
-----
Ayagini üyelik seviyene göre uzat
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!