86 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.10.10, 13:48 Nr.: 1 Antworten

anne-baba

Selam Arkadaşlar

Bi konu aklima takildi,sizlerle paylaşmak istedim,burada bu konuyuda aydınlatmış olucam.siz degerli abilerim.ablalarim.kardeşlerimin bu konu hakkında bilgisi varsa yorum yapmasini istiyorum.....

sorum şu:

Sizce bir cocuk,ANNE'siz olmakmı? yoksa BABA'siz olmakmı?

Dün real hayatta şu muhabete şahid oldum,bişr bay diyorki benim babam yok sen bilmessin babasızlıgı,digeride asıl sen bilmiyorsun annen olmasaydı görürdüm seni v.s bu dialog içindeydiler.tabiki her iki tarafaın yoklugu ayrıdır...

sizce hangisi arkadaşlar: ANNE-BABA

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 00:50 @berkant09 Nr.: 2 Antworten

anne-baba

Selam Berkant.

Allah kimseyi annesiz ve babasiz birakmasin.

Her ikisininde tamamiyla telafisi imkansiz.

Ama en zor sartlar altinda,yani imkanlar cok sinirliyken,ANNE diyorum.

Cünki yüce rabbimiz onlara öyle bir koruyucu güc vermiski,o sefkat ve sevgi derinligi ile en zor sartlar altinda bile yavrusuna kol-kanat gerer.

Kolay sartlar altinda,veya yetismis cocuklarda bu o kadar cok hissedilmesede herhalde yine öksüzdür.Annede babada eksik olsa yani.

Saygilar arkadasima.Iyi yorum ve muhabbetler.

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 00:56 @asya Nr.: 3 Antworten

anne-baba
Bu düşücelerin güzel katılıyorum bazı yerlerine,ama sen böyle olması gerekli gibi bir açıklama yaptıngını anlıyorum,belkide ben tam anlayamadım. sence annemi babamı?
-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 00:57 @selamsiz Nr.: 4 Antworten

anne-baba

Anne diyorsunuz peki açıklamanız olacakmı?

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 00:59 @memo53 Nr.: 5 Antworten

anne-baba

A.selam memo kardeş.

Gerçekten ikiside zor,ALLAH kimseye yaşatmasın dedigin gibi..

sanırım Anne daha agır cıkacak..

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 01:11 @asya Nr.: 6 Antworten

anne-baba
Ben tşk ederim size tam açıklayamadım. sorumu,degerli yorumlarınızdan dolayı tşk ederim asya hanım...
-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 01:14 @selamsiz Nr.: 7 Antworten

anne-baba

peki selamsız bey inş.konu hakkında  dahada bilgisi olan insanlar yazar bende aydınlanmış olurum.

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 01:27 @selamsiz Nr.: 8 Antworten

anne-baba

Bende iyi yazdı dedim.ama benim istedigim cevap deyildi.daha farklı bekliyordum.asya hanım kültür bahsetti aile içi...

neyse herkeze tşk ederim...

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 09:58 @tatlibela__84 Nr.: 9 Antworten

anne-baba

Was ich verstehen! aber  die eltrn? Muhakak ki yokulugu ikiside acı bunu biliyorum.sadece iki kişi Anne dedi,memo kardeş acıkladı digeride acıklamadı.ben hangi sebeblerden dolayı  diyorsunuz bunu merak ediyorum...

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 14:08 @tatlibela__84 Nr.: 10 Antworten

anne-baba

Bu ayrı yaşamları bende sevmiyorum,ama hayat ta bunlarda var.birde mecburi ayrılık lar var.ölüm den bahsediyorum tabiki.ozaman ne yaparız?ich verstehe wiedu dich fühlst,aber das...fehlen eines vaters mutter ,mutter des vaters abwesenheit wie du gesagt nich füllen.keşke olmasada ayrı yaşanmasa boşanmalarda hep suclu çoçuklar oluyor.dha dogrusu acıyı onlar çekiyor.bir tarafdan yoksun.ama ölüm oldu bu acı dahada büyüyor bence..

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 14:30 @neslihan_60 Nr.: 11 Antworten

anne-baba

Bu demek oluyor ki.ANNE siz lik daha agır basıyor neslihan.

ama sen diyorsinki Kişiden kişiye degşir,ANNE var BABA var..

peki bu insan her ikisinden yoksun tek yaşıyorsa.ailenin tek çocugu ise ve tek başına biryerlere gelmişse,gerçekten bunu takdir etmek gerekir demi.

Ben ayrılıklara çok karşıyım keşke her çift evledıgı andan itaberen ayrılıkları ölüm olsa.

tşk ederim yorumların güzeldi..

-----
SAYGILAR BERKO
0

Beitrag gepostet am 09.10.10, 15:26 @neslihan_60 Nr.: 12 Antworten

anne-baba

Bu anlattıların sadece bir ihtimal demi? sence senin görüşün evlendiginde çoçuk ta babasında eksik kalacak diyorsun.

o kişinin kalbi herkesden çok ama çok  sevgi merhamet aşk dolu...

tabiki kişilere göre degişir yinede..

-----
SAYGILAR BERKO
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

anne-baba