69 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 31.03.07, 19:29 Nr.: 1 Antworten

Streit mit mama
Ich rede seit 4 wochen etwa nicht mehr mit meiner mutter. Wir hatten uns über etwas gestritten, was ich nicht bösartig meinte sondern ich wollte es nur ihr sagen besser gesagt erwähnen...aber sie hat mich falsch verstanden und hat einen riesen aufstand gemacht...da hab ich ihr gesagt das ich ihr das nie verzeihen werde..und annemde tabi dedi sana hakkimi helal etmicem;( aber ich war nicht in unrecht herkeze anlatim olayi ailede..doru demisin diyorlar obwohl ich die tochter bin..abilerim veya babam deseydi barisirdi kesin onlara bi hafta icinde ich verstehe das nicht...sie war fast wie meine freundin bizi gören anne kiz demezdi..cok üzülüyorum ama artik evdede yasamak istemiyorum 4 hafatir yüzüne bakmadim hotel gibi yasiyorum o evde ich bin es nicht gewohnt, seelisch bin ich am ende zaten..ondan abska kimim var ki benim sie versteht es nicht einfach...bir annem vardi onuda kaybettim galiba..nediyim ausbildungum bitsin kendi yollumu cizicem, wäre das richtig? :(
-----
Oysa bir gülüs yeterdi gerisi GAM, KEDERDI ;(
0

Beitrag gepostet am 31.03.07, 20:40 @ladysphinx Nr.: 2 Antworten

Streit mit mama
ja desin, kizar der biliyorum ama ben ona en yakin olan insanim anliyormusun ve beni cocuk gibi azarlamasi cok gücüme giti...yemin ederim yuvamiz dagilmasin diye ona söyledim..o yanlisabnladi ondan baska kimim var cok üzülüyorum :( konusmak kolay deyil benim annemle sie ist sehr sturr, ben onu ensesini koklayip anne kokunu özledim derim öyle barisrdik ama bu ufak bi konu deyil:( cok zülüyorum yemin ederim hic bise canim istemiyor artik :(
-----
0

Beitrag gepostet am 31.03.07, 20:41 @arsizsey57 Nr.: 3 Antworten

Streit mit mama
aysizz sen yinemi aglion kizzz :-
-----
:rose:BarisaRock:rock: sakin Ctrl+w yapmayin(sıkıyosa yapin)
0

Beitrag gepostet am 31.03.07, 20:43 @oo_cakir_kis_oo Nr.: 4 Antworten

Streit mit mama
dilesem neolcak kalbimi cok kirdi ya onun öyle davranisi cok kirdi beni ya beni...buyursun cok mutluysa bensiz yasasin nediyim biliyor ama benim baska kimsem yok ondan erkek yüzünden bir istek yüzündne kavga ciksa dicem tamam anne haklisin ama bu konu üzerinde bilmiyorum ya :(
-----
0

Beitrag gepostet am 31.03.07, 20:43 @aykiri_13 Nr.: 5 Antworten

Streit mit mama
evet ya:(
-----
0

Beitrag gepostet am 31.03.07, 20:53 @azaghal Nr.: 6 Antworten

Streit mit mama
gurur deyil bu
-----
0

Beitrag gepostet am 31.03.07, 22:11 @arsizsey57 Nr.: 7 Antworten

Streit mit mama
Zitat:
annemde tabi dedi sana hakkimi helal etmicem

benim annemde bana bu lafi coook dedi ama neoldu
yine benimle konustu..benim annem bana mahkum gibi:) ben olmasam onun hayati kayar.ich denke wenn du dich trozdem entschuldigst wird die sache wieder vergessen.

ich denke da du recht hast und deine mutter nicht , ist se beleidigt.
bence kabullenemiyor bu olayi o yüzden sana öyle davraniyo.yinede herseye ragmen o senin anandir tandir arada küslük olmaz git özür dile. böye konularda senin gurur yapman iyi degildir:)
0

Beitrag gepostet am 01.04.07, 13:43 @arsizsey57 Nr.: 8 Antworten

Streit mit mama
Cocuk gibi azarladi diyorsun, ama sen halen onun gözünde kücücük cocuksun.
Bende acik söyleyeyim, bundan birkac sene evvel babamla tartismistim ve ikimizde gurur, inat ettik ve konusmadik hic. Buda 4 hafta degil, yarim sene boyunca tek bir kelime bile konustugumuz olmamisti. Hatta okadar alismisizki böyle davranmaya, ayni evde olmamiza ragmen, gercektende birbirimize ihtiyacimiz olsa bile ulasmaya calisacagimiz en son kisiler bile degildik birbirimiz icin. En kötü bi olayda, olayla fazla bir ilgisi olmasa bile birbirimizi suclu görürdük, resmen kin beslerdik. Ama sonra ne oldu?
Bir sabah gittim babamin elini öptüm, olaylari nasil algiladigimi, nasil anlasildigimizi konustuk ve baristik. Simdi ise halen cok tartismalarimiz olur, fikir ayriliklari olur, fakat birak kin'i, küsmeyi. 5 dakika sonra yine normal konusuruz, yine gülebiliriz. Bence hakli oldugunu savunacagina, git annenin hakkini sana helal etmesini sagla. Git konus onunla, konusamiyorsan ona mektup yaz. Yastiginin altina koy. Eger annenin kalbinde zerre kadar bi sevgi kalmamissa senin icin o mektubu okuduktan sonra karsilik vermez
-----
Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
0

Beitrag gepostet am 26.04.07, 18:39 @arsizsey57 Nr.: 9 Antworten

Streit mit mama
geh und entschuldige dich bei ihr und sag dass du das nciht wolltest...sag ihr wie seht du sie liebst und das du willst das alles wieder wie früher wird...

anneye bisey denilmez....tabiki wir lernen da irgendwie nie aus fehlern....man regt sich über was auf...im eifer des gefechts sagt man was, bereut es dann aber zu spät.....anneler cabul anilir...cabuk üzülürler....stell dir vor kizin sana karsi bisey diyo...auch wenns stimmt egall....yinede üzücü bisey....

onun icin...so schnell wie möglich git baris....glaub mir alles wird wieder gut :umarm:
-----
:neo: :nazar: TurkBase :cool: MAFIA :nazar: :neo:
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Streit mit mama