|
|
|
anne sütü.. |
arkadaslar..
1,5 ay önce dünyalar tatlisi bir kizim oldu, yavas yavas alisiyorum 3 kisilik aileme
sizlere bi soru..
kayinvaldem dogum icin tr den geldi..3 hafta sonra gidecek geri (2aydir burda) kizim tamamiyle babaannesine alisti, simdi onu kendime nasil alistiririm diye düsünüyorum..
ayrica anne sütünün ne kadar yararli oldugunu biliyorum ama yetmiyor bazen..ne gibi yiyecekler iceceklre süt yapar?? bilen varmi??
tskler..
adanali... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne sütü.. |
ben hic süt icmemisim annem nisasta ile su karistirirmis. turup gibiyim mazallah.
ama sen yinede doktoruna sor ne verilir yada yapilir ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne sütü.. |
Hemşerim öncelikle ALLAH bağışalsın bence bu konuda forumlardan pek te yardım alamazsın sonucta burda yeni cocuk sahibi pek kimse yok diye düsünğyorum bence sen bunu konun uzamanı olan bir doktora sorsan daha doğru olur... mutlu bir aile olmaniz dileğiyle. -----
Ay-Yıldız-Team  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne sütü.. |
Zitat:1,5 ay önce dünyalar tatlisi bir kizim oldu, |
ayyy ne sirindir ALLAH bagislasin , Anali babali büyüsün INSALLAH , cocuk dediginde icim simsicak oluyor ,kosckocaman öpyorum minicik kusu
mereak etme sana kolayca alisir, seninle 9 ayini paylasmis kolay kolay unuturmu hic
 kalbinin atisinda tut nefesine ,kokuna herseyine alismis
süt konusunda birsey bilmiyorum ama SIK SIK emzirirsen vücut daha fazla süt üretiyor diye duymustum ----- Der Virus sitzt vor dem Bildschirm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne sütü.. |
Olabilir adamım bu benım kişisel düşüncem... -----
Ay-Yıldız-Team  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne sütü.. |
hic korkun olmasin geri sana alisir hic korkma
durch mein beruf weiss ich was am besten milch bildet
am besten ist malzbier cok güzel ve cok süt yapiyor
birde nane cayi salbei cayi ve yemeklere fazla nane kullanma
sütü azaltiyor!!!!
bunlarda yaramadiysa ki biliyorum malzbier cok ise yariyor
milchbildungstee diye birsey var eczanelerde bulabilirsin
bu arada sorularin olursa gb me yazabilirsin meslegimdir
ha bu arada unutmadan ALLAH anali babali büyütsün |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne sütü.. |
tskler hediye almis kadar oldun
tskler..hehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne sütü.. |
tsk ederim canim...
su icemiyorum ich weiss auch nicht, ich mag kein wasser, trinke nur fenchel tee soll auch gut sein ama iste es reicht nicht aus..kizimin masallahi var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne sütü.. |
önce hayirli ugurlu olsun. allah anali babali büyütsün. cevremdekilerden bilirim. sütü cok olmayan bol bol pekmez yer burada.
bol süt diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anne sütü.. |
önce hayirli ugurlu olsun. allah anali babali büyütsün. cevremdekilerden bilirim. sütü cok olmayan bol bol pekmez yer burada.
bol süt diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!