22 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.03.08, 05:45 Nr.: 1 Antworten

2003 Bir türkün parmagi oldugu Cocuk CINAYETI!!!!!

Selam!

Sizlere benim cok yakinlarimda olan bir Cinayeti sunmak istiyorum.. Hedef 3 Yasinda bir Cocuktur Karolina Ismini tasiyan ...

Polonyali bir bayan yasamini Hayat kadini olarak kazanir direnir table dance yapar hep erkek eline bakar yasamini iyi kötü gecindirmeye saglar! Bir vakit almanyaya kacak gelmeye karar verir ve gelir benim yasadigim yere yerlesir ve bir türkle beraberlige devam eder af edersiniz beraberlik degilde alim satim pazarlama vs. gibi iliskiler ..

Aradan zaman gecer bu bayan bu türkten ayrilir ve yeni biriyle tanisir . Ayni evi paylasmaya karar verir ve tasinir bu arada cocugunu her vakit kolu komsuya birakarak islerini sürdürür bu diger türkle beraber ev tuttugu yerde kizinida götürür beraber yasarlar ardindan Akul soy ismini tasiyan bey Karolina adli kizimizi Polonyali bayanla Janeta (Zaneta) ile beraberliginde SORUN olarak görür ve siddete baslar bu siddet günlerce sürer okadar dehset vericiki anlatmak kötü asagida verecegim linkte tiklarsaniz ne demek istedigimi kesin anlarsiniz ... Bunlada bitmez her aklinda geldiginde kafasini duvara vurur iter kakar saclarini kazir .. 3 Yasinda 1 Metre boyunda 24 Kilo agirliginda kücük kizi en son attigi Darbelerle hic uyanmadigini sesi cikmadigini görür ve bir beze sarib öyle cöpmüs gibi hastaneye götürüb bayanlar tualetine tikar.. Ve kiz arkadasiyla italien brindisi yolunda yakalanir. Bunlarin disinda her iki büyükde uyusturucu bagimlisidir issiz ve cogu suc dosyasindan yargilanmistir

Cocuk ölür son nefesini Hastahanede verir!!!

Simdi gelelim fasulyenin faydalarina sizce bir bayan kendi kaninda onun parcasi olan cocugu nasil siddet altinda birakir yahut bir cagri atmazmi? Bu nasil vicdan? Bir insanin piskolojisi ne gibi bi durumda olmali böyle biseyi göz ardi etmek icin?

Ben cok kötü oldum tekrar okuyub o kizcagizin fotosunu görünce ALLAH bizi böyle bi durumla karsi karsiya cikarmaz! Günahtir o simdi 8 Yasinda olacakti.....

//www.stern.de/politik/panorama/:Kindesmisshandlung-Gepr%FCgelt,/613978.html
0

Beitrag gepostet am 15.03.08, 05:49 @izmirimm Nr.: 2 Antworten

Ilgi cekenlere ayrintili bilgi verdigim linkte sadece biraz daha alt tarafini okumalisiniz en ince detayi kadar mevcuttur..

Cocuklar melekdir ben gercekten kötü oldum Rabbim gani gani rahmet versin, ne denirki KURBAN gidene?
0

Beitrag gepostet am 14.04.08, 22:36 @izmirimm Nr.: 3 Antworten

boahhhhhhhhhhh allah belasini versin öle annenin babanin bune vicdan be allah korusun
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

2003 Bir türkün parmagi oldugu Cocuk CI...