23 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.01.08, 22:59 Nr.: 1 Antworten

anne olmak...
merhaba arkadaşlar.
ben aklıma takılan ve kanımı donduran bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.
tv de izledim geçen gün.bir annenin iki çocugu var.biri 7 biri 9 yaşında.kadın ortalarda yok.terketmiş evi.baba çaresiz.çocuklar annelerini istiyor.
şimdi soruyorum sizlere.
bir anne nasıl olurda iki küçük çocugunu bırakıp kayıplara karışır.(kadının başına bişe gelmemiş, sonradan buldular kadını.kendi kaçmış)
hadi onu bir yana bırakalım.dogurup cami avlusuna bırakanlar.
kimden oldugunu bile bilmeyip dünyaya getirenler ve sonra sokaga bırakmalar.
çöpe atılanı dahi duydum.
küçücük çocugu dövüp hastanelik edenler.(bu babalar içinde geçerli tabi)
yazık değilmi.
afedersiniz ama hayvanlar bile bizden daha duyarlı ve merhametli.
yavrularını canları pahasına koruyup kolluyolar.
hiç gördünüzmü yavrusunu dogurup bırakıp giden bi hayvan.
aslana kaplan olmuyomu küçücük karacalar.
biz bunları bile yapmaktan aciziz.
ayagı takılsa bile off anam diyen bir çocuk annesi tarafından bu zulmu hakediyomu.
benim bir yegenim var.daha 2 yaşında.dayısı oldugum halde onun gözünden çıkan bir damla yaşa ben dünyayı yakarım.ama annelik dayılık gibimi.amcalık gibimi.babalık gibi bile değil.erkekler ve bayanlar toplumumuz nereye gidiyo bi durup sorun kendinize.nereye gidiyoz biz.bu igrenç hayatın sonu nezaman gelecek.nekadar masum ve mazlum insan daha başkaları yüzünden acılar çekecek.
kusura bakmayın çok uzattım ama inanın benim içim kan aglıyo böyle şeyleri görünce
allah sonumuzu hayır etsin.
0

Beitrag gepostet am 09.01.08, 01:51 @solt Nr.: 2 Antworten

anne olmak...
Bende 1 hafta izinliykene bu Programlara bakmak zorunda kaldim. Cok sasirdim, her gelen Esim kacti, Annemi istiyoruz felan. Hep ayni. Yani dedigin gibi bir INsan cocuklarini nasil birakipta gider. BöYle Programlar insanlarin piskolojisinede bozuyor. Bakmamaya calisiyorum. Insanlik denen bisey kalmamis. Gitgide kötü oluyor. Akraba tarafindan bile duyuyoruz artik hic ummadigimiz kisilerden. Ama bu nedense sanki TR de cok asiri birsekilde oluyormus gibi geliyor bana.
-----
BeN dElI kAdIr UlEnNn
0

Beitrag gepostet am 12.01.08, 22:11 @moonflower Nr.: 3 Antworten

anne olmak...
merhaba arkadaşım....
bu saydıgın nedenler ve daha birçok sayılabilecek neden bir annenin çocugunu sokakta ölüme terketmesinin bir cevabı olamaz.
deliler bile çocuklarını tanır bilir korur.
hangi psikolojik neden bunlara vesile olsun.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

anne olmak...