|
|
|
Kırmızı et hakkında yanılıyormuşuz! |
Sanılanın aksine, kırmızı etin erkekleri yatıştırıcı etkisi olduğu belirlendi. Kanada'nın McGill Üniversitesi'nden bilimadamlarının yaptığı araştırma, kadınların, yoğun ve stresli bir gün geçiren eşlerini pişmiş bir parça et ikram ederek sakinleştirebileceğini gösterdi. Araştırmaya katılan 82 erkeğe, aralarında et fotoğraflarının da bulunduğu bazı fotoğraflar gösterildi. Bu sırada, katılımcılara bir metin okurken hata yapan yardımcılarını sesli olarak cezalandırabilecekleri söylendi. Et fotoğrafını görünce daha saldırgan olacağı düşünülen katılımcıların, aksine sakinleştiği belirlendi. Araştırmaya imza atanlardan Frank Kachanoff, sonuçların kendisini de şaşırttığını belirterek, kırmızı etin sakinleştirici etkisinin, yemek vakti arkadaşlarıyla ve ailesiyle birlikte olan atalarımızın bundan hoşnut olması ve sakinleşmesinden kaynaklanıyor olabileceğini ifade etti. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agresıf olan arkadasalara tavsıyem kırmızı et yesınler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
her kavgada ellerinde et fofgrafi olacak bundan sonra kadinlarin  acaba eti yiyince nasil bir etkisi oluyor?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu anladıgım kadarıyla sıddet goren kadınlara bır tıo gıbı oldu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen yeme ok ama et yemeyen ınsanlarda kansızlık problemıde oluormus haberın olsun veeeee yemesende dolabında bulundur olurya bırılerı sınırlenırse sana ona etı yedırmenı tavsıye ederım  sakınlesırse o an sana sınırlenen ,bana da sole bakım ıse yaramısmı.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogru yapiyorsun. kuru fasulye mercimek protein bakimindan kirmizi etten daha zengindir üstelik kilo da aldirmazlar. kirmizi eti büyüme yasindaki cocuklar yemeli yetiskinler icin kesin zararli. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cahal senı  turk mılletı kadar basına tas dussun emı dıcemde demıom hadı gene ,ama su kadarını soleyım bıldıgım kadarı ıle avrupadakı et tuketımı turkıyeden fazla naber  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tobe tobe etin kanla ne alakası var anlamıs deılım ama sen kan dı damardı bısıler demek ıstedın de cahıllıgıme ver anlamadım  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dettt, sımdı hıtler mıtler ugrasamam adam ölmus gıtmıs hala sevıon ,sende bı alemsın  sana bı ıyılık yapıcam bana adresı yaz sana kestıgım kurbanın yarı etını gonderım ha ha..dua edersın bana odesırız |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet evet yarın ıs var ama sona bana 9 gun de tatıl var ha ha sızın secgılı hıtlerınız sayesınde kurban bayramı seker bayramı tatılınız yok,ne uzuldum bılemessın avrupalı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
etmı pahalı pehhh  )olsun kurban geldı Allah a sukur bır yıl dondurur yerız etletı afıyetle   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bendensın kardes  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha ha ya bıde ayakların yer tutsun be  ben amerıkalılarla calısıom:noel moel bılmem ama anlıcan bende tatıl olum sen catla sımdı delı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam komandoo KIrmizi etin sanildigindan az daha zararli oldugu dün gece Bir prof.umuz tarafindan belirtildi. Haftada en cok 2 porsiyonun faydalarindan bahsetti. Yani asiriya kacmadikca hersey gibi onunda azi karar.Cogu zarar. Iyi yorumlar arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.s kardes evet Allah bızlere her turlu nımetı vermıs ama dedıgın gıbı hıc bısıde asırıya kacmamak lazım..tskler |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana ne derken  almassan alma mı yanı ha ha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak kazanmaya basladım bıle puanlar onar onar gelıor  bu ıyıye ısaret....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dıosun pekala yarın ola hayrola sımdı uyumaya gıdıom sanah erken toplantım var ama ogleden sona tatıle gırıcem 9 gun kadar  ve senın puanlardan azaltmam ıcın cok zamanım olacak tabı cesaretın olacaksa  burdanda ıyı gecelerrrrrr sabah olmadan yatım ben byeee |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!