|
|
|
sabah sabah Diät :) |
weis du wenn cih das selber gemacht hätte sorulari daha iyi cevaplardim .. arkadas yanimda olmadigi icin birsey soramiyorum
aynen acikdigin zaman ye
sabah
öglen
aksam
du darfst nichts anderes essen außer das ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
guten hunger canooooooooooo ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sen sisko musun? ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yuh...sayifim deseydin cik bu topicten diyecektim...
Arkadas bir sayiflama metodu yazdi da, onu konusuyorduk... ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat: ne yazmýþ söleseneeeeeeeeeeee |
Ay ginaaaa geldi
Karabugday la birsey isteeee... Kaynar su koyuyorsun üzerine, bir gece bekletiyorsun, sonra bütün gün tek ondan yiyorsun. Birde Buttermilch...onun türkcesinide bilmiyorum, almanlar hep icer, ayran gibi birsey ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yooooooooooooo istiyorsan sende yapa bilirsin
ne kusmasi jaaaaaaaaaaaaa daha baslamadan morelimizi bozmaaa ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmm vallah ben merakdan denicem diese eine woche werde ich schon schaffen ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
halooooooooooooooooo ben sana garanitie felan vermedim .... bende sucki yaziom  yazadan önce deprilere girmeyin diye yarim sene öncede yardim etdim  ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AH DAS WEIS ICH AUCH.... BIR KERE DENICEM MERAK ETDIM ;) ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gel babam acayip güzel
yapariiiim ----- SevgilimBuGeceHicBeklemeBeniASKINDANÖteGelirFENERSEVGISI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hepsini al da gel
bekliyorum ----- SevgilimBuGeceHicBeklemeBeniASKINDANÖteGelirFENERSEVGISI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soganda at icine sogansiz güzel olmuyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wer so ne diät abzieht ist danach so richtig am arsch
jojo effekt mehr nicht |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!