|
|
|
sabah sabah Diät :) |
vaaaar olmaz olurmu ama acele gelin 20 sk sonra ise gitmem lazim
----- SevgilimBuGeceHicBeklemeBeniASKINDANÖteGelirFENERSEVGISI |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ay hemso diktatör gibisin
ya teetasse ya das andere ayni hesap degilmi
Su Buchweizeni yerken yaninda Buttermich icecegim hemi?
aynen yazdigin gibi viel erfolg ebnde baslicam  nach der Standesamt ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:ya teetasse ya das andere ayni hesap degilmi |
Nasil ayni hesap ya...?
Cay bardaklarimiz ufak, normal fincanlar biraz daha fazla su alir... ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen en iyisi göz karari yap ... du muss ja selber wissen wieviel du isst
haaa hemsom diyigim sana das schmeckt nicht so guuuuuuuuuuuuuuut yani sonra kizmada  ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayyyyyyyyyyyy bu defada göz kararimi oldu
Icine biraz seker falan koyamam mi ya? ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama hemso ne kizin du muss doch wissen wieviel du am tag isst ....
haaaa wenn du kein kitabbugday magst darfst du auchbeyaz pirinc nehmen ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biz en iyisi su kitapbugdayda kalalim, pirinc mirinc karistirma simdi....
Je mehr Wasser desto dünnflüssiger,m öyle degilmi?
Hem Buchweizen ne kadar kullanacagim? ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suan sinirden ben kesin bir kilo vermissimdir... ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahahha
hemsu gurban ben yapmadigim icin bu diati fazla bilgim yok arkadas anlatiginda sende olan sorular gelmedi aklima
eine woche muss du das durziehen !! ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi, ich fang damit am Montag mal an..und wehe ich muss kotzen!!! ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aaa kim gelmsi...
Ben onu öylesine yazdim... ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:das sagt doch jeder Frau
das ist dann so ne art diät bis dienstag danach wird wieder gesagt ich fang montag an |
kiz nicht so laut ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hemso ben senin yerien baslarim samstag
arkadasimin nikahi var yarin yoksa bugün baslardim ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi, baslada bir haber ver bana... ----- Süslü mü olsun yoksa sade mi anlatayim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hihihih muss ja keienr wissen
ama weis du was ich gemerkt hab ... wenn die andere tag enehme halt eich das besser aus ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yes bacim ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen canim bir gün öyle birakip öteki günde buttermilchle yigecen ya karisdir ya yaninda ye ayni hesap zaten ----- Lafa bakarim lafmi diye, bide söyliyene bakarim adammi diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!