90 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.05.08, 19:09 Nr.: 1 Antworten

Kas gelistirme ?!?
Merhaba Arkadaslar!!!

Üff Kardesim kafami yiyor kac gündür, buraya problemini yazim diye.
Internette okumus, 8 Haftada kolayca kaslari gelistirme yöntemi diye, ama o yönteme bakmak icin 3,99 euro istediler
Benimde buraya sormami istedi....acaba erkekler...veya kadinlar yardimci olabilir misiniz?

kardesim eyüpden simdiden tesekküerler ;)
0

Beitrag gepostet am 20.05.08, 20:58 @emkisu Nr.: 2 Antworten

Kas gelistirme ?!?
8 hafta yaklasik 2 ay demektir.
Ve bu süre bir arnold schwarzenegger olabilmek icin cok kisa bir süre, lakin kendisini rahat hissedebilmesi icin yeterlidir.
Öncelikle bu 8 haftayi gercektende cok ciddiye almasi lazim. Sabirli olmasi lazim.
Sonrasinda kendisine bir antreman plani yapmali (bunu bir antrenörle beraber yaparsa daha uygun olur).
Yavas yavas kendisini gelistirmesi lazim. Önceden ne kadar agirlik kaldirabilecegini, kac kere tekrar etmesi gerektigini ögrenip bunu planli bir sekilde uygulamasi lazim.
Simdide en önemli seylere gelelim. Antremani yaparkene nefes alip verebilmesini ögrensin öncelikle, yillarca antreman yapip halen nefes alip vermeyi bilmeyenlerle dolu salonlar. Kör horozlar gibi, kendine asiri güven edinip, ben su kadar agir kaldirabilirim diye güc denemeside gereksiz.
Vücut gelistirmede en agiri kaldirabilmek, en iyi kaslara sahip olabilmek degildir. Önemli olan kendisini zorlamadan yeteri kadar tekrarlamayi yapabilmektir.
Sadece belli noktalari degil, bütün vücudu ayni sekilde calistirmasinda fayda var, örnek. bicepsleri calistirirkene, tricepsi ihmal etmek olmaz, yada gögüslerine agirlik verip sirt bölgesini bosvermesin. Heryer dengeli bir sekilde olussun.
Haftalik bir plan yapacaksa fazla asiriya kacmasina gerek yok, mesela haftada 2 yada 3 belli günler secsin, bugünleri ise gider gibi, okula gider gibi kesinmi kesin antremana zaman ayirsin, bugün canim istemiyor, yarin giderim yaparsa hic bir faydasini göremez. Bu günlerdede en fazla 1-2 saatini antremana ayirsin. Daha fazlasinda ilerleme degil, gerileme görür. Haftalik antremanlardada 3 kereyi gecmesin, bunlarin aralarinda hep dinlemelere dikkat etsin, cünkü kaslarin gercektende gelisip rejenerasyon olduklari vakit antreman süresince degil, dinlenme süresinde oluyor.
Son olarakta yedigi yemeklere cok dikkat etmesi gerekiyor.
Aksam belli bir saatten sonra agir yemekler degil, hafif mesela bir elma gibi seyler yesin, sebzeler cok yararlidir,
karbonhidrat (kohlenhydrate) olan yemeklerden mümkün oldugunca kacinsin. Yiyeceksede az miktarda, enerjiyi hemen verebilecegi vakitlerde yesin, mesela ögle yemeginde. Kahvalti yapmasida cok önemlidir.
Bunlari uygulasin en gec 3 -4 hafta sonra kendisinde olusan degisikligi hissedecektir.

-----
Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
0

Beitrag gepostet am 21.05.08, 00:29 @dobradobra76 Nr.: 3 Antworten

Kas gelistirme ?!?
Zitat:
bacim heisst kas nicht augenbrauen
oooh maaaaannnnnn is doch nicht dein eeernst
0

Beitrag gepostet am 21.05.08, 23:20 @easylover Nr.: 4 Antworten

Kas gelistirme ?!?
Ilgin ve detaili yazisin icin cooook tesekkür ederim sana
Ve Eyüpde zaten nerdeyse elini öpecek durumda ;)
0

Beitrag gepostet am 21.05.08, 23:58 @emkisu Nr.: 5 Antworten

Kas gelistirme ?!?
elimi hemen öpmesine gerek yok,
önce yazdiklarimi uygulasin, sonra gelsin öpsün
bende itiraf etmeliyimki, kendim birkac yildir fitness salonuna üyeyim, lakin yazdiklarimi tam anlamiyla kendim uygulayamiyorum, cünkü bana engel cok, eger tatillerde falan firsat bulursam kisa süreler icerisinde uygulayabiliyorum, fakat öyle cok kasli vücutlu olmayida hedeflemiyorum zaten. Sagligim, fizigim az cok yerinde olsun yeter. Disaridan bakildiginda, ne cok sisman, ne cok zayif denilsin fazlasinada gerek yok
-----
Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Kas gelistirme ?!?