|
|
|
ich will 5 kilo zunehmen...hilfe |
kiz öyle diyorsun ama, millet sen hastasin diyor, yaw olmadik seyler diyorlar.
Hadi almayayim iyi, ama atiyorumda yeri geldimi. O kötü iste. ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben stress e girince cok pis kilo veriyorum. ok eskisi kadar zayif degilim Allahdan. das schlimmste was ich zu hören bekommen hab war damals ob ich magersucht hab oha filan olmusdum. ya bu devirde 34 beden giymek normal takma kafana ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
genau die sprüche bekomm ich auch zu hören, dogru eskiden bende daha az dim, buna sükrediyorum. Ok 34 sind ja modellmasse aber voll klein yaw, benim yegenim bile benim numarayi gecti. Aber etwas gutes hat es, wenn du dir mal die klamotten versaust kannst du dir immer von den kindern die sachen anziehen. Benim kiz arkadasinin ogluyla ayni giyoruz. Ist schon witzig ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 yaws bosver simdiki cocuklar hormonlu yiye yiye üfs oluyorlar hem istanbuldaki kizlarin cogu zayif nedense hep almanyadakiler cok zayifsin diye konusuyor bosver bacim onlar kiskanclikdan dermisim ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
du hast gute tips gegeben hab gedacht ich könnte auch welche bekommen.
muss mal sehen was ich mache ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet aber ist schon blöd bazen bir elbise geydimii insanin kemigi baktimi biliyormusun.
Inanirmisin bol geyiniyorum. Sakin yanlis bir spruch yemiyeyim diye ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen cok rahatsiz oluyorsan bence balik yagini bir arastir yada bir doktora sorun neden kaynaklandigini ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
balik yagi o ne??? nerde bulunur??? ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eczane de galiba ilk sayfayi bi oku  yani fischöl ----- ...NormalOlucakKadarAnormalDegilim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fischöl yani, tamam eczaneye arkadasa sorarim ----- sen bana nasil davranirsan bende sana öyle davranirim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen yemektarifi vermisin baya hahaha bari rezzeplere y |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oha bu aufzählunglar ne böäyle willsdu das sie fett wird oder was  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
puhahahaha viel baklava essen dior bide  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fettsack |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nö baklava ist viel zucker drinne,kommt drauf an wer das macht wenn das meine freundins mama macht dann esse ich das aba wen das mamamacht dann nicht puhahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!