|
|
|
YAz modasi erkeklerde 2010 |
güzel güzel konusunca senle kendimi bi tuhaf hissediyorum   senin bi yazını gördüm mü illa tersini yapmak geliyordu icimden  sence cok cana yakınmısın dik başlı olma artık bana karsı  ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe insana tuhaf geliyor haklsin  haha demek öyle ayni benim düsünce bende öyle geliyodu icimden amaa yok yazma diyodum kendi kendime cünkü bi yazdin mi neler oluyor görüyorsun  Ben cana yakinimdir ama hemen degilll  BENi cözümsündür nasil oldumuda hani derler ya en iyi dostluklar düsmanlikla baslar  haha ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mohihihih   aynen öle oldu düşmandık dost oldıuk mu zaman göstercek  ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaaha  Hmm zaman göstercek  oda iyimiss  ps:ZAman herseyin ilaci ,Seninde!!!! ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe sende haklsinda ama o aykabiler suan cok moda yanii güzel de duruyor yaniii  HEPSine bisey bulmusun oluyor mu hic ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HAHAHAHHA don buna cok güldümm yaa hahah ODA iymiss kendi modan ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha bi alemsinn kizz  haha ne dyim sende haklsinn  hersey moda olur ama bunu mesela bu modayi kenan dogulda gördüm amagizinde magazinciler söyle diyor ne bicim giymis fln diye haha kendinleride giyer yakinda moda hersey moda oluyor ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaa  AYNENnn yaaa  benim hosuma gitmez ki kenan dogulu beni hosuma tek biri gider oda ozan   ..... hehe ...emmm ne diyim haklsin ne diyimmmm isim hersey haklsinnn aslinda güzel bir akil eigene style  hehe hmmmm ..-=) ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 moda budur galiba einfach alles was mode sein kann...haha inaririm söyle kafamiza cöp torbasi  ) dahaa kim bilir neler cikcak das leben ist ein überaschung besser gesagt das mode welt mann überascht sich immer mit neuen sachen .eigene stlye ist immer gut.. ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HEHE yapabilirsin  ) ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
güzel kardesim güzel bir sey paylasmisinda bence moda insanin kendisine yakisani giymesidir yoksa moda diye bizlere sunduklari sey belli bir zümrenin kendi kesesini doldurmak icin apuk subuk yaptiklari icatlardir sen sen ol kendine yakisani giy nede olsa güzel kizsin ne demis atalarimiz güzel cul giysede yakisir kaptirma kendini böle seylere bos ver ----- ben merd'e köprü olmustum namert de gecti benden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sekerim bunlar ne böyle?
bizim erkeklerin karizmasi yerle bir olacak desene bu yaz. 
takim elbise altindan sandalet ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh modaa diyim  ne dersin  ARTIK bilmem giyen giyer  HEHe ----- Düsmanim en sevdigim kisidir Hayatimda,neden mi diye sorusan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende yarim modaciyim
böyle giyinen bi erkek gördümmü kahkahalari basiyom
ben geri kalmis bi modacimiyim acep? ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bula bula bu konuyumu buldun.................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sende baslik ac sanada yazariz ne agliyon ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
al benden sana bir baslik............
gecelik asklar................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunu terbiyesizlik olarak kabul edip sizi sikayet etmek zorundayim kasiniyorsaniz baska kapiya burasi halka acik bi yer  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olur görürsem söylerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!