|
|
|
YAz modasi erkeklerde 2010 |
   Bu yaz cok renkli olcakisiniz BENCe yakisiyor ..
ama her insan tasiyamaz tabi onlarda takim elbise giyer oda moda ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok güzeller walla . paramız olsada alsak   Hepici bana çok yakısırdı  ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BEN sana verimm sen al yeterki  orasini bilemem yakisir mi yakismz mi ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
walla mı werde alıyım o zaman  çok wer ama az werme hepsini alcam  cok yakısır bana sen alda giyerim görürsün   ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe gellll all-  hehe bütün calistim parayi verim  gercek yakisir mi??? hangisini kendine yakistirioysun??? ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dumam geliyorum  Hepsi yakısır bana çünkü hepsi cok güzel   bunları zengin züppeleri giyerr bizde anca colins , rodi falandan giyeriz   gücümüz yetmez bunlara  ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe  VAYY demek tarzin senin  Hmmmmmmmmmmmmm ne alaka ya zengin züppeleri herkez alir tek calismak gerek dimii amaa. herseye gücün yeter TEK ISTEK ÖNEMLI!!!!! ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tabi zenginler alır sunlara baksana en az 400 500 tl dir bunlar   gelir düzeyi normal olan bi kisi nasıl ala bilir ki bunu ben bu esyalara o kadar para wersem giymem yaa süs die kaldırrım   ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niye öyle düsünüyosun ki  Haklsin pahalidir olabilir,tabi herkez alamaz ama sende ona benzer biseyler alabilirsin yanii tarz olarak sen galiba türkiyden sin orda cok güzel seyler var almanydan da güzel esyalar var burda markali dükkanlar hep türkiyenin mali  YANII türkiye modayi önde götürüyor  hehe süs yaparim demisin nereye koycan vazoya mi ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok duvara asacam   ya tabi ki burda hersey ucuz ben o resimdekilere pahalıdır demek istedim onları züppeler alır dedim onun icin   yani burda da cok güzel seyler war hatta daha iyileri war güzel giyiniyoz Allaha şükür : ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haha akilimdan oda gecti ama nasil yazsam diye kendime sordum  hehe. haaa yaa orasi öyle resimdeklier moda tasaricimlardan öyle ucuz seyleri cekip koymazlar ya  AMA iste bu tarz  heryerde züppeler var demiiiii  NE mutlu sana ne güzel ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ivet sende bi ara bana züppe dedin   hec unutmam  : ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ama biliyosun beni cok kizdirdinda demisimdirr.. normall.. insan bazen unutmaz haklsinn ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende saçmalıllara fazla katlanamıyorum ama benim ki anlık seyler  ama sende cok sertsin walla   üstte cıkmak icin herseyi yapıyosun hic alttan almıyosun çok aip  ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende katlanamiyorum benikide anlik seyler hemen sonra yumusarim ben... hehe yok ya sert degilim ama biraz asiyimdir .... bide haklsin bunu cok kisi der bana üste cikmak icin hersey yapiyosun en son senin sözün olcak diye ama biliymsun cok gurulyumdur belki ondan böyleyim.....- ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben gurursuz muyum onu mu demek istiyosun simdi   tam olarak anlamadımn  ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ohaaaaa.) Yok sende dik kafalisin ayni benim gibii ya olcak ya olcak!!!!  her insan gururludur biri fazla biri daha fazla mesela.. sende hic bir lafin altinda kalmayi sevmiyosun benim gibi karsik sin ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SEVCEKSIN Diye bir kayde yok  ISTE moda ya uyaarsin yada uymasin hani derler ya zevkler ve renkler tartisilmazz!!! ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok iyi tanımısın beni walla aynen öleyim   demek ki birisini tanımak icin kavga etmek tartısmak daha iyi oluyormus   ----- DikkaTimi ÇeKemeZ KimSe .. ßen DikkaT eDerim İşime qeLirse.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe yanii ister istemez tanidigim senii  ASLinda cok cana yakinsin... ) hehe gercek biz sadece kavga edik senle öyle basladi öyle gitii  Vazgecmedin hic birzaman düsüncelerinden belki o yüzdenn.) ----- Sana taşla vurana, sen aşla vur (dokun). |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!