|
|
|
Faconschnitt Bei Männer |
Tabi her moda gelip geciyor suan aktüel olan Erkek sacinda Faconschnitt bence cok yakisiyor erkekleri Sizce?????? Tek bir erkek taniyorum her ne Moda ciksin tAKip eden oda david beckham SAci herzaman süper keNDI gibi ----- Sen Aci cekermisin??? ben iSe Cektirim!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himm ayiptir sormasi ama nedir o falconschnitt?? ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HAHA gece gece vallah hic gülecem yoktuu  hehe emm sifirdan 100 cikisli sac kesimi OHne kanten das mann wenig stufen sieht und bombase föhnen kann süper bir sac kesimi  emfehlenswerT.) ----- Eurer Neid ist mEIN Stolz!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Merakiniza saygi.iyiki falcon schnitt varmis derdim ama.Sonuc ne olacak..Yeni bir trend mi..Arkadasimiz kuaförmü.?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 yani hem güzel gözüküyor hemde moda tammam derler cogu insan moda ya mi uyuicam ister istemez uyarsin ha simdi ha sonra evet yeni trend ama tabi herkez özgür ondan saygi duyarim herkezin sacina  hehe evet kuaför) ----- Eurer Neid ist mEIN Stolz!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anlamistim..basarilar arkadasima.sloganiniz cok hosuma gitti.Keske ben ilk önce bulsaydim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAOLASIN insallah prüfung sonntag  hangii sloggan? Tsk ederimm ----- Eurer Neid ist mEIN Stolz!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eure neid,mein stolz..niye benim aklima gelmediki..?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HEHE DELIIIII  bilmmem kiii  gelseydi keskee.) türkcside güzel KISkancliginiz benim gururum!!! .) onunda sen all senin olsun ----- Eurer Neid ist mEIN Stolz!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende yaptirayim bari diyecem ama olmaz Ben kelim ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haha bu günün fikrasii olsun benceeee cok komikk olsun dostlar saolsun  sen saol ----- Eurer Neid ist mEIN Stolz!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaw bu isin fikrasimi olur ayna gibi kelim.. gecenlerde biriside bana Kel erkekler moda demisti bende kazitmistim. simdi senin o dedigin o sac modellinin (ismi bile zor) perücke si varmi acaba??? ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya haklisinda calmak yakismaz bana.Bak gülmek istiyorsan.yeni formuma ugra.degerli fikirlerin varsa,fikrani yaz.coook güleceksin coook.hemde bedava..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hic bisey anlamadim, Falconschnitt yok bombase föhnen...Hangi dilde konusuyon ?  Resim ekleseydin bari daha iyi olurdu ----- Ucurtma rüzgar oldugu icin degil rüzgara karsý durdugu icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe evet yaa bakk su da güzel  hemde süper hehehe demiii ----- Eurer Neid ist mEIN Stolz!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SLM ASaga yap öylee  ) anarsinnn ozaman ----- Eurer Neid ist mEIN Stolz!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ach das ist doch nicht schön ----- Ucurtma rüzgar oldugu icin degil rüzgara karsý durdugu icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dochhhhhhhhh cok güzek yaaaaa  ) ama gescmack sache amaa sieht bei mnänner perfeckt AUS ----- Eurer Neid ist mEIN Stolz!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe  ) GÖRENDE cok yasli sancak  hem genc isi diye bisey yok  SAC herzaman insani baska gösterir ya cekici yada cirkin .) ----- Eurer Neid ist mEIN Stolz!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayaaaaaaaaa yasliyimsin  hhehe daha gensin be  HEM bence yaksir niye yaksimasin babam benim 45 ond bile var her erkekye uyoor yasla alakasi yok hatttaaa daha cekci duruoyor hemdee bayaa  bence git yaptir) ----- Eurer Neid ist mEIN Stolz!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!