90 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 25.12.21, 10:10 Nr.: 1 Antworten

caminin minaresine kilif uydurmak burada da is görüyor
hususi bir kayit acip, oradan durum tespiti yapip, sonra da gercekden kullandigi kaydiyla devam etmek icin bayagi bayagi bir asagilik kompleksi barindiriyor

ya da yillardir kullandigi nickiyle gururuna yediremeyip yazamamak, ama her ihtimale bulundurdugu ek nickiyle bana yürümeye calismak, ne olur ne olmaz diye   

ha sizi kücümsemiyorum, asla

böyle seyler vvardir, kisinin ne yasadigiyla alakali birsey

ama benlik bir kafa yapisina, dünyaya bakis acisina sahip degilsinizdir canim kardeslerim, uzak durun yormayin ne kendinizi ne de beni, yani ben yorulmuyorum aslinda ama neyse iste
0

Beitrag gepostet am 25.12.21, 18:19 @marian Nr.: 2 Antworten

ben onlari kücümsüyorum hatta benim gözümde bu fake nickler alip gelip buralarda ahkam kesenler benim gözümde serefleri olmayan, ahlaktan yoksun zavalli kisiliklerdir. Burada pek cok kez tema ettim bu konuyu da zaten. 

Hazir konusu acilmisken, corbada tuzum bulunsun dedim

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 26.12.21, 13:17 @facelook Nr.: 3 Antworten

cünkü bu hale gelmeleri icin cok kötü seyler yasamis olmalari gerekiyor

cok magdur edilmis, kendini savunamamis, itilip kakilmis, susmus ve bu durumdan ötürü herkese kin gütmeye sebep olmus, intikam duygusunu bu sekilde kanalize edip rahat ettigini fark etmis

madalyonun öteki tarafindan da bakmak gerek bazen diye düsünüyorum

0

Beitrag gepostet am 26.12.21, 19:30 @marian Nr.: 4 Antworten

bos ver ne yaparlarsa yapsinlar , eger kendilerini öyle rahat hissediyorlarsa , öyle hareket etsinler,aslinda öyle yapanlara anlasildiginda eskiler tavir koymali.

burada eski nicklerin en büyük dezavantaji ,bazen ister istemez bazi tatsiz olaylar oluyor sanalda olsa  eskiler yipranmis oluyor,aslinda eskiler yeni piyasaya cikanlara tavir koymalilar.

senin dedigin sahtelerin yopranma gibi  bir derdi yok ,yüzlerini boyalayip boyalaip piyasada yeniymis gibi dolaniyorlar.
0

Beitrag gepostet am 26.12.21, 19:44 @marian Nr.: 5 Antworten

yasamis ve yasatmisliklari ne olursa olsun, insanlari keklemeye haklari yok. Insanlari kandirmaya, güvenlerini sarsmaya, farkli kisilik sergileyip onlarin üzerinden oyunlar oynamaya haklari yok. O hakki kendilerinde yaratamazlar, magdur edebiyati oynayamazlar. Olgunlasmayi becerememis ergen tavirlari bunlar, gerceklerle yüzlesmekten korkan aciz insan tavirlari bunlar.
-----
0

Beitrag gepostet am 27.12.21, 11:29 @-solyanim Nr.: 6 Antworten

yani evet ama

"onlar rahat ediyorsa yapsinlar" da denmemeli iste, ne onlara fayda saglayabilir ne de bizim kisilik haklarimizi koruyabiliriz

benim yapabilecegim hic birsey yok sonucta, onlara bunun ne kadar yanlis birsey anlatmanin da ne kadar iyi niyetli ve romantik bir yaklasim oldugunun farkindayim ama bu insanlar aramizda, yoktan sayamayiz, kücümseyemeyiz de 

masaya yatirilmali bu konu, konusmak gerek, 1000 tane sinden belki birinin de duyarli bir anina denk gelip baska bir bakis acisindan görmesini saglayabiliriz belki 

0

Beitrag gepostet am 27.12.21, 11:33 @facelook Nr.: 7 Antworten

dogru söylüyorsun

zaten bir iki msj dan sonra farkediliyor, öyle güven sarsmaya gidemeyecek kadar kisa bir ömrü oluyor o sahislarin yazdigi mesajlarin 

ama ne olursa olsun

kandirilmak ya da aptal yerine konup da o sahsin doyuma ulasmasina bir nevi basamak olmus olmak da tacize giriyor 
0

Beitrag gepostet am 27.12.21, 13:49 @marian Nr.: 8 Antworten

özele gelen mesajlari birak, burada alanen yapilan yorumlardan bile belli oluyor zaten bu tarz kisiler ve burada forumun eski aktifligini yitirmesinde en önemli rolü oynuyor bu sahte kisilikler. Insanlari soguttular, uzaklastirdilar buradan. Insan psikolojisine inilip, gene cok yazilir ya bu konuya, ben gidip vodkami hazirlayayim en iyisi
-----
0

Beitrag gepostet am 27.12.21, 22:10 @marian Nr.: 9 Antworten

yaw sahdelerin kusurlarina bakma,belkim buralarda bir yaramazlik bir ückagitcilik yapmislardirda, ondan dolayi yüzlerini boyalayarak tekrar gelmislerdir.
0

Beitrag gepostet am 28.12.21, 10:04 @-solyanim Nr.: 10 Antworten

Bunu yapanlar hep ayni kisiler sol....her seferinde mi makyaji caliyorlar suratlarina? Bir defa yaparsin, hatadir, ikinci keresinde yaparsan bu hata olmaktan cikar, arkasinda kötü niyet aranir
-----
0

Beitrag gepostet am 29.12.21, 05:23 @-solyanim Nr.: 11 Antworten

ückagitcilik yaptigini bile bile yine de sansini zorlamak da ahmakligin dibi

kim napsin seni degil mi 

istersen gökkusagi olarak geri dön, aklibasinda olan hickimse kaale almaz 
0

Beitrag gepostet am 29.12.21, 05:31 @marian Nr.: 12 Antworten

ama keske söyle birsey yapabilselerdi

ückagitcilik yaptiktan sonra, pisman olup yine ayni nickle katilmis olup yaptigi hatayla yüzlesebilselerdi, yani telafi etmis olsalardi

saygi duyulurdu, sans da verilirdi

ama sen omurga nedir bilme, gollum gibi iki büklüm gel, yine red edilecegini bile bile onu bunu taciz et

sonra da diger nicklerinle ortalikta dolas

bunu ancak zamani cok olan ve ruhlari zedelenmis insanlar yapar

0

Beitrag gepostet am 29.12.21, 10:33 @marian Nr.: 13 Antworten

mar, sence bu yazdiklarimizi okuduklarinda ne hissediyorlar?
-----
0

Beitrag gepostet am 29.12.21, 11:12 @facelook Nr.: 14 Antworten

ben sana ne umdugumu söylim:

yaw hakketten dogru söylüyor
yaptigim sey bombos, gereksiz, hala oldugum yerdeyim, ne kendime ne de baskasina faydasi var, yarin bir terapi icin gerekli mercihleri arayim ben

0

Beitrag gepostet am 29.12.21, 11:27 @marian Nr.: 15 Antworten

Yes, I know.....umutlar en son ölür

Insanoglunun en büyük sorunu: 8 küsur milyar insan yasiyor su yeryüzünde ve her biri bir birey olarak, tek, esi sani bulunmaz hint kumasi. Her insan kendini begenir, kendi düsünceleri dogrultusunda yaptiklarinin dogru oldugundan emin bir sekilde hayatina devam eder, hic ama hic biri ben ben salagim, ben aptalim demez. Kendini elestirebilen, yaptiklari yanlislari görebilen ve bunu düzeltmeye caba sarf eden insan sayisi ne yazik ki cok cok cok azdir  

-----
0

Beitrag gepostet am 29.12.21, 12:02 @facelook Nr.: 16 Antworten

cünkü ögretilmiyor

"agac yasken egilir" derken bizim milletimizin anladigi ve mutlaka asilanmasi gerektigi sandigi olay:

itaat etmek, kiz cocugu 100 de 100, oglan cocugu ise "göster pipini pasam" kivamina geldikten sonraki gaza getirip kizlardan kat be kat üstün olduklarina inandirmak

bende bodozlama girdim olaya simdi 

yani demek istiyorum ki, cocuklara cok özverili davranmak gerek, ilgilenmek, dogurup sonrasinda allah bunun rizkini da verir diyip üzerindeki sorumlulugu ve bu bilinci kabul etmedikleri gibi birde allaha yikmak, anlatabiliyorummu

özür dilemek insana kaybettirmez ama yaptigi hatayi ölümüne savunmak cok sey kaybettirir 

billincli bir ebeveyn olmali, cocuguna her durumda sevildigini hissettirmek, 
sevgi ve ilgi en önemli kriter cocuk yetistirirken, ki sonraki yasantisinda problem yasamasin

ha birde gecen bir ahbabimla sohbet ediyorduk

bu devirde herkesin psikoterapiye ihtiyaci var dedik
hersey cok cabuk tüketiliyor cünkü, e sonucta insan bu makine degil ya, belirli bir kapasitesi var, bu hiza yetismek adapte olmak kolay olmadigindan, kendini yetersiz buldugundan ve sonrasinda da bunalimla sonlanan bu duruma ancak bir psikoterapi hafifletir
o halde destek almak gerek evet ama gel gör ki bu da inanilmaz zor
terapist lerde randevu almak büyük sikinti
bugün ariyorsun teee 8 , 9 ay sonrasina randevu veriyorlar
krankenkasselar la alakali bir durum sanirim

mesela xy sehrinde 50 tane terapist muayenehane acabiliyor diyelim, e ama o sehrin nüfusu 1,5 milyon vatandas, imkani yok bu 50 terapistin bu acigi kapatmaya, burada saglik bakanligi napmali, bütceyi genisletmeli, 50 degil 500 terapiste okeyi vermeli, cünkü talep bu dogrultuda 
ama yapmiyor
napiyor ? görmezden geliyor, millet cildirsin, hükümetin umrunda degil nasil olsa

psikolojik rahatsizliklar giderek artiyor, ve organik rahatsizliklardan daha da zor tedavi edilebilmesi benim gözümü korkutuyor acikcasi

bilmiyorum siz ne düsünüyorsunuz, ama burada da artik hayatta kalmak sans gibi bir sey olma yolunda

son zamanlarda 3. sayfa haberlerinde boyuna birbirine bicaklayan ergenler, cinayetler
kadina yönelik siddet
daha 2 gün öncesinde anasini bicaklamis biri, ölmüs kadin
diger taraftan 10 ve 11 yasinda ki cocuklarini kursuna dizmis adam, karisi da kil payi kurtulmus, kendi de intihar etmis 

korkunc 

olay zaten korkunc ama bu olaylari eskiden ayda yilda bir duyarken, simdi günbe gün gerceklesmesi korkutucu 

0

Beitrag gepostet am 29.12.21, 16:27 @marian Nr.: 17 Antworten

ohooo, döktürmüssün yine...dile getiridigin hangi konuya nasil cevap verem simdi. Saskin bakkal in sahibi gibi kalakaldim sincik iyi mi   

Türk egitimi ve kültürü üzerine mi yogunlassam yoksa cocuk egitimi üzerine mi yoksa insan psikolojisinin temelleri üzerine mi yoksa artan siddet olaylarinin ve beraberinde getirdigi sorunlarin üzerine mi, bilemedim su an diyip pacayi mi sivasam acaba     

-----
0

Beitrag gepostet am 30.12.21, 08:22 @facelook Nr.: 18 Antworten

cok naziksin 

ama yooo

ben öyle "zorunda" hissedilsin diye yazmiyorum

zamani vardir, paylasmak ister, icinden gelir, yazar

tesekkürler erhannn amannnn facelook  

0

Beitrag gepostet am 30.12.21, 10:13 @marian Nr.: 19 Antworten

hahahahahahaha...sesli güldüm yemin ederim.....erhan iyiydi, cok iyiydi   

Zaten beni forumdan az bucuk takip ettiysen, tanidiysan cogu zaman sululuk yapar, civitir ederim ama bazen de olur ki ciddi temalari ele alir, deginir, fikirlerimi buraya aktaririm. Yani icimden nasil geliyorsa öyle takilirim, hic bir zaman zorunluluk hissetmeden, kafamin estigine göre yani takilmaca buraya.... Ama yorumunda o kadar cok derin konulara deginmissin ki, hangisine bi fikir aktarsam diye karar veremedim ve erkekligin 10 da 9 unu tercih ettim

-----
0

Beitrag gepostet am 30.12.21, 10:46 @facelook Nr.: 20 Antworten

insanin kendini bilmesi cok iyi  

evet ilk baslarda senin de dedigin gibi akli uckurunda bir tip diye bir intiba birakmis olsan  arti yazdiklarin da bayagi bir cinsiyetci gibi  algi birakmis olsa da
kalbi güzel bir insan oldugundan süphem yok yine de

kahvalti yapam ben

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

caminin minaresine kilif uydurmak burad...