|
|
|
gida dedektivi olacagim bundan böyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alin iste, birsey den aninda nasil sogulur görün
aslinda güzel konu bu ya, ben bunun üzerine zaten bir forum konusu acacaktim, bak iyi oldu hatirlattin dombili facelook seni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben de kendimi kurnaz bilirdim, alo ? naptin sen ? oldu olacak banka hesap numarani ver, pesin pesin masraflarin miktarini gönderek ha ? güzel dimi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amacima ulastim mi? ulastim....bir tasla iki kus vurdum mu? vurdum
1. kus: ucak biletinden yirttim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bazen sivri dilli olsanda yerine göre sivri dilli olmakda gerekiyor zaten, bana göre sen buranin en acik sözlü en kurnaz ve en akillilarindan birisin,senin durusunu begeniyorum,yaw masrafdan o kadar korkmayin TRde her sey pahali olsada bize göre pek pahali sayilmaz,mesela benzinin litresi 80 cent civarinda sebze meyve kg 50 centle 1 euro arasinda , tamam gelin masrafinizi ben karsilarim yalniz acele edin gec kalirsaniz beni TR de bulamassiniz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak ne dicem, eger yogurdu seviyorsan, hic baska dondurma alma, edeka ya git orada greek naturyoghurt Eis dan al, öyle güzel ki, bak canim cekti, kendim de gidip alayim bari zaten postahaneye gidecektim
ama bu dondurma cok sevildigi icin bitmis olabilir
o yoksa, edeka nin hausmarke belgische schokoladeneis al, bir oturusta bütün kutuyu bitirirsin yeminlen, yani ben kendimi öyle kaybediyorum da ondan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 tesekkür ederiiiiim, iyi geldi bunlari okumak solyanimcim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kivrak zekani hayranim
hele ikinci kus daki,  insanin kendini biliyor olmasi süper |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
köcek olmamim beraberinde getirdigi avantajlardan biri diyelim 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haaaa bak dogru dedin, köcek omuz titretir, kicini kivirir, zeka ya bir katkisi oldugu burdan bellli olmaliydi, acaba kurs mu alsam sana gelip  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dondurma kristallenmemişse hiç bir sorun olmaz. Senin dondurmanın erimememesi içerisindeki polyphenol maddeden kaynaklı yani su ve yağı birleştiren doğal katkı maddesi. Tercihinede bakılırsa bol kakao ve biter çikolata içerikli olduğu için erimez öyle çabucak ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmiyorum, icindekileri incelemedim bile, midem bulandi ya ondan
simdi anneme bir daha hak veriyorum
bu gida sektörünle alakali hep bir hijyen ve saglik adina süphelenirdi, o zamanlar kizardim hep mi insan olumsuz düsünür diye, simdiyse nasil hak veriyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavrum karsinda kus yok, bildigin kartal var hatirlatirim bak
zararli cikarsin, vebali de bana kalmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelin en iyisi olarak kahramanmaras donurmasinda karar anlasalim,kis mevsimi dolayisilyla eiscilar kapali,originalini bulamasamda markette derin dondurucuda varmis oradan aldim 400 gr paket siz halen tartisin ben en iyisini yedim bile. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doğal katkı maddelerden korkma bea o bağlayıcı bitkilerde baharat çeşitlerinde meyvelerde oluyor. Gerçi teyzeme de hak vermiyor değilim ha doğala özdeş diye neler gagalıyorlar bize ----- memento mori - memento vivere.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin karsinda bi kus var ama...cik cik cik...bak, ne de güzel ötüyor hem
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!