|
|
|
gida dedektivi olacagim bundan böyle |
arkadaslar dün aksam canim bir dondurma cekti sormayin
normalde üsenmem gider alirim
ama baktim buzdolabimda vardi, her zaman hazirliklilyimdir ben, stoklamisim demek ki
magnum klassik vardi
paketini actim, tam isircam, telefon caldi, biraz uzunca bir görüsme oldu, kapattiktan sonra, haldir haldir kostum dondurmami almaya, aceleden mutfagin tezgahina birakmistim
inanirmsiniz öylece duruyor
valla
sanki yeni cikarrmis gibi buzluktan, erimemis etmemis
bir tuhafima gitti bu olay
benim bildigim dondurma erir, bu nedir arkadas ?
ne yediriyorlar bize, bir daha asla almam magnum dondurmasi
liste yapicam kendime, kara liste, almamam gereken ürünler listesi
ne diyorsunuz ? sizin de böyle tuhaf seylerle karsilastiginiz oldumu ?
bilgilendirin lütfen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana kalirsa gida olarak dogal pek bir sey kalmadi yüzde 99 u ya asili ya gübreli yada ilacli uzun dayansin cabuk bozulmasin diye gidalarin icine binbir türlü maddler katildigini düsünüyorum bu durumdan yakin bir gelecekdede kurtulabilecegimizi sanmiyorum yani önümüze ne konulursa onunla idare etmek zorundayiz gibi bir durumla karsi karsiyayiz gibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korkutucu gercekten
ama yapabilecegimizi yapsak en azindan riske extradan katkida bulunmamis oluruz diye düsünüyorum mesela abur cubur tüketmemek gerek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen fena mi kaptirmmissin kendini nemoschcum acaba, valla kutlamak gerek reklam sirketini  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich will dass dieses Eis steinhart aus der Kühltruhe kommt, so ist es zumindestens bei den Magnum minis gewesen, dass es nicht geschmolzen ist, habe ich bisher noch nie so richtit bemerkt, da es keine 3 min dauert bis ich es aufgegessen hatte
gestern war ich bei Edeka, weil die haben ein extrem leckeres Eis und zwar das Belgische Schokoeis, Hausmarke von Edeka oder aber das griechische Joghurteis natur, weder das Eine noch das Andere war vorhanden, bin ich dann wieder mit leeren Händen nach Hause zurück |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen dondurmanin erimemesine degil kalin cikolata kaplamasinin erimemesine sasirmissin anlasilan. Cikolata kaplama onu belli bi süre halen soguk tutar, hemen eritmez ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok cidden, ne cukulatasi ne de sütlü kremali ici erimemisdi
igrenc yaw |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tmm iste, o kalin kaplama deep freeze etkisi yaratir. iceride ki sogudu disari, disarida ki sicagi da iceri gecirmez ve belli bir süre derece sabit kalir. Cikolatanin erimemesini saglayan da icinde ki o soguk dondurmadir ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ask olsun facelook, neden dersen, bu kadar ince den aciklama yapadur sen magnum dondurmasi icin, diger hayati konu da bos yap, oldumu simdi yani tssss |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben en cok maras dondurmasi seviyorum msslesef almanyada yok onun icinde hep TR de kaliyom haha TR ye gelirsen sanada maras dondurmasi ismarlarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hee olur, sen demeden bben ucaga atladim geliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tepemi attirmayin  arkadas ne dondurmaymis be, erimedi bitti |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fackelok u da al gel hafta sonu trakyadan kahramanmarasa dondurma yemege gidiyok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oulum, sus....sen elinde kalacan bu sefer marian in haaaa
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az ye az
sekerin firrlicak  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahanda bakin, nasil da huyuma suyuma gidiyor gördünüz dimi, aferim ffacelookcazim aynen böyle devam
ama dondurma yimeye gidek yine de
hesaplari da nemesis e kitlerik  ya da
solyana, ne dersin ?
yok hesaplari solyana kitlicez daha mi avantajli ne, solyani okeyleyek kanka, tr ye bilet, trakyadan kahramanmarasa aktarmali, oradan da bi güneydogu, artvin, samsun diye dolasir geliriz bence
smoke:
karar verildi, ihale solyana kaldi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkiye biletinizi kendiniz alin,trakyadan kahramanmarasa benim arabayla giderik dondurmalar benden ,benzin parasi face varken bize düsmez, hotel paralarinida sen verirsin anlastik haha tr de yasamaya basliyali bende bayagi bir cimrilestim yaw buradakilere ayak uyduruyom haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sirf dondurmayi isirarak mi yoksa yalayarak mi yedigini görmek icin bile deger sanirim bu teklife 
nem, sol....ne zaman müsaitsiniz, ona göre bilet bakalim
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sol, ana yemek tekirdag köftesi önce bi, ardinda da arabaya atladik mi tatli yemeye maras a...bana uyar ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!